Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

VIORICA DĂNCILĂ: Am discutat cu parlamentari, le-am spus: dacă trece moţiunea, ce se întâmplă cu ţara?

D.I.
Politică /

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă spune că a discutat cu parlamentari pe care îi cunoaşte despre moţiunea de cenzură, întrebându-i ce se întâmplă cu ţara dacă moţiunea va trece, cerându-le mai multă responsabilitate şi transmiţându-le că România are nevoie de stabilitate. Dăncilă a precizat că nu a oferit nimănui funcţii sau proiecte.

Viorica Dăncilă a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, că rectificarea bugetară de vineri va asigura buna funcţionare a primăriilor.

"Am auzit în spaţiul public că fac rectificarea ca să mulţumesc anumite judeţe şi ca să nu fie niciun fel de suspiciune, niciun fel de acuzaţie, atunci am hotărât ca să fie rectificarea... (...) Rectificarea este făcută, este o rectificare care asigură buna funcţionare a primăriilor, nu este o rectificare care să presupună şi alte capitole. Deci rectificarea este făcută, nu avem cum să dăm înainte. V-am spus că este normal ca şedinţa de guvern să o facem după moţiune. Acest lucru mai arată ceva. Faptul că noi credem că moţiunea nu va trece, deci vom face fără probleme rectificarea de vineri", a declarat primul ministru.

Viorica Dăncilă a mai afirmat că a discutat cu parlamentari despre această moţiune de cenzură şi le-a cerut mai multă responsabilitate, spunând că nu există o alternativă dacă Guvernul cade.

"Am discutat cu parlamentari, sunt parlamentari pe care îi cunosc, am încercat să am o discuţie foarte corectă, să le spun, bun, trece această moţiune, ce se întâmplă cu ţara? Le-am cerut mai multă responsabilitate, le-am spus că România are nevoie de stabilitate, că nu văd o alternativă, nu văd un program de guvenare, nu văd o echipă guvernamentală, deci dăm un guvern jos să punem în loc ce? Renunţăm la un program de guvernare ca să facem ce? Să trimitem 400 de mii de oameni....(...) Pentru mine a fost important să discut cu oameni pe care îi cunosc şi am vrut să văd opinia lor. Vom vedea ce vor face la moţiune", a explicat Dăncilă, care a precizat că a purtat aceste discuţii cu parlamentari ALDE şi Pro România.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Vai , vai ,ce ne facem fara tine !?....

    Guvernul cade. Trebuie cineva sa explice pe romaneste la aceasta profesoara fara materie cenusie prelucrata corect ca tara merge inainte. Cu sau fara rectificarea ei cu sau fara ea, prima prim-ministru absolventa a Dragnea universitate de smoltari

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie