Abonament gratuit

VIORICA DĂNCILĂ: Iohannis se gândeşte să mai plece într-o vizită externă în loc să îşi instaleze Guvernul

D.V.
Politică /

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Premierul demis Viorica Dăncilă îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis de "nepăsare" şi afirmă că acesta "se gândeşte să mai plece într-o vizită externă, în loc să rămână în ţară pentru a-şi instala guvernul".

"Am aflat cu surprindere că, în mijlocul uriaşului blocaj instituţional pe care l-a creat, preşedintele Iohannis se gândeşte să mai plece într-o vizită externă în loc să rămână în ţară pentru a-şi instala Guvernul. Este uluitoare nepăsarea preşedintelui în funcţie cu privire la români şi la guvernarea ţării", a scris Viorica Dăncilă, miercuri, pe Facebook.

Ea susţine că, "de luni întregi, preşedintele Iohannis calcă în picioare Constituţia şi blochează funcţionarea Guvernului, într-un război împotriva PSD pe care obsesiv şi-l imaginează".

"Iohannis a blocat constant funcţionarea Guvernului prin refuzul nejustificat de a numi miniştri, a încălcat Constituţia României şi a refuzat punerea în aplicare a deciziei CCR. În mod abuziv, Klaus Iohannis a negat drepturile angajaţilor din ministerele rămase fără conducere şi a întârziat sau blocat procese vitale, precum luarea de măsuri urgente la nivelul MAI sau susţinerea examenului de rezidenţiat de către absolvenţii Facultăţii de Medicină", afirmă Dăncilă.

În ceea ce priveşte numirea comisarului european din partea României, premierul demis susţine că "Iohannis şi partidele de dreapta au arătat întregii lumi o Românie dezbinată, scindată între interesul ţării şi interesele mărunte, meschine ale unor grupări".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie