VIORICA DĂNCILĂ: "Nimeni nu-i va ierta pe parlamentarii PSD dacă astăzi vor trăda partidul"

I.M.
Politică /

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Parlamentul decide astăzi soarta Guvernului Dăncilă, prin votul la moţiunea de cenzură într-o şedinţă programată de la ora 10:00. Viorica Dăncilă a ajuns la Parlament încă din jurul orei 8:30, declarându-se convinsă că moţiunea de cenzură va pica, în timp ce liberalii spun că se bazează pe cel puţin 10 voturi suplimentare. Pentru ca moţiunea să treacă, iar Guvernul Dăncilă să fie demis sunt necesare 233 de voturi, informează Hotnews.

La această oră începe sedinţa grupului parlamentar al PSD, unde a ajuns şi Viorica Dăncilă.

Florin Iordache, Daniel Suciu şi Alfred Simons au sosit zâmbitori la Parlament, convinşi că moţiunea de cenzură va pica. Ei susţin că moţiunea va avea cel mult 227 de voturi, faţă de 233 necesare.

Ultimele informaţii arată că se pune problema dacă la moţiune vor fi prezenţi toţi parlamentarii UDMR. Klemen Hunor anunţase că parlamentarii vor fi toţi prezenţi şi vor vota moţiunea de cenzură.

Pe de altă parte, există şi informaţii că o parte dintre parlamentarii PSD ar putea vota moţiunea de cenzură.

Cei din tabăra opoziţiei au negociat toată noaptea şi spun că ar fi convins mai mulţi parlamentari de la minorităţi să voteze moţiunea. Pe moţiune sunt doi deputaţi semnatari de la minorităţi, iar opoziţia susţine că acestora li se vor adăuga alţi cinci.

Viorica Dăncilă a susţinut, la sosirea la şedinţa grupurilor parlamentare ale PSD, că "toată lumea este optimistă că moţiunea de cenzură va pica", că nu are emoţii şi că are încredere în colegii săi.

"Cred că nimeni nu-i va ierta dacă astazi vor trăda partidul care i-a adus în Parlament", a spus Dăncilă întrebată despre parlamentarii PSD care ar putea vota moţiunea de cenzură.

Întrebată, de asemenea, despre sume de bani pe care PSD-ul le-ar fi promis unor parlamentari în schimbul votului împotrivă la moţiune, Dăncilă a afirmat: "Cine a vorbit de aceste sume trebuie să demonstreze. Sunt acuzaţii extraordinar de grave".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS