Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

VIORICA DĂNCILĂ:"Nu îl voi graţia pe Liviu Dragnea"

I.GHE.
Ziarul BURSA #Politică /

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, ieri, că, dacă ar ajunge preşedintele României, nu l-ar graţia pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. Întrebată într-o emisiune, dacă l-ar graţia pe fostul preşedinte al PSD, în cazul în care ea va ajunge preşedintele României, după alegerile din noiembrie, Viorica Dăncilă a răspuns: "Nici nu se pune problema. Nu".

Dăncilă s-a declarat "întristată" de acţiunea din instanţă prin care Liviu Dragnea o contestă în funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat.

Actualul preşedinte al PSD a precizat: "Nu este o decizie a fostului preşedinte care să ne bucure. Nu ştiu care sunt considerentele pentru care dânsul face acest demers. Este o decizie care ne întristează. Sunt convinsă că nu se va ajunge la aceste lucruri, pentru că am îndeplinit toate normele legale. (...) "

Ea a ţinut să demonteze toate zvonurile din ultimile luni cu privire la faptul că guvernul ar fi condus direct de la Rahova, de Liviu Dragnea. Premierul a spus: "Nu am mai discutat cu domnul Dragnea dinainte de a fi arestat. Am văzut că spunea cineva, că discut, că primesc ordine de acolo...(n.r.- din penitenciarul Rahova, de la Liviu Drag-nea). Nu am discutat după ce a fost arestat, nu am mai avut absolut nicio discuţie cu domnul Dragnea şi este regretabil că sunt oameni care recurg la astfel de lucruri care nu au nici măcar un sâmbure de adevăr".

Fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, este în prezent încarcerat în penitenciarul Rahova, unde execută pedeapsa de 3 ani şi 6 luni de închisoare, stabilită definitiv în 27 mai de completul de cinci judecători din cadrul Secţiei Penale a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Condamnarea a fost decisă pentru că Dragnea a săvârşit, conform deciziei magis-traţilor, infracţiunea de instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a judeţului Teleorman.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS