Abonament gratuit

VIORICA DĂNCILĂ:"Trădătorii care vor merge luni, la vot, a doua zi să meargă la partidul foarfecă''

I.M.
Politică /

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Premierul demis, Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, în judeţul Arad, că "trădătorii" din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, "a doua zi să meargă în partidul 'foarfecă' şi să nu mai fie alături de social-democraţi", informează Agerpres.

Prezentă în localitatea Pâncota, Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a fost întrebată de jurnalişti ce crede că se va întâmpla luni, când ar trebui să fie votat noul guvern. Dăncilă a spus că "în mod normal trebuie să nu existe cvorum".

"Cei care au dărâmat acest guvern, cei şase lideri politici în frunte cu candidatul Iohannis, trebuie să asigure cvorumul pentru trecerea acestui guvern. Nu facem acest lucru pentru că nu vrem să vină un nou guvern sau pentru că vrem să ţinem de scaune, aşa cum spun unii. Nu putem să girăm un program de guvernare care este un program al austerităţii, îndreptat împotriva oamenilor, care se bazează din nou pe tăieri de salarii, pe comasarea de spitale, pe privatizarea unor companii de stat. PSD nu va gira acest program", a spus Dăncilă.

Dăncilă a admis că vor fi şi "trădători".

"Nu vom fi prezenţi în sală. Parlamentarii nu vor fi în sală (cei ai PSD - n.r.). Bineînţeles că sunt şi trădători, şi am văzut, dar cum vor merge la vot, a doua zi să meargă în partidul 'foarfecă' şi să nu mai fie alături de social-democraţi, pentru că este clar că nu au niciun ataşament pentru acest partid", a spus preşedintele PSD.

Dăncilă a adăugat că "fiecare deputat, fiecare senator, indiferent de partidul din care face parte, trebuie să îşi asume, luni, faptul că votează sau girează un program împotriva românilor".

"Cred că primarii din fiecare judeţ trebuie să îi întrebe pe parlamentari de ce s-au poziţionat împotriva lor, oamenii, pensionarii trebuie să îi întrebe pe parlamentari, indiferent de culoarea politică, de ce vor îngheţarea pensiilor, de ce vor să disponibilizeze sau să reducă salariile", a adăugat premierul demis.

Viorica Dăncilă a vizitat Piaţa Pâncota, împreună cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, cu secretarul general al PSD, Mihai Fifor, şi alţi lideri ai partidului, şi a făcut unele cumpărături. Premierul demis a cumpărat, între altele, usturoi, zacuscă, mere, pătrunjel, roşii şi nuci.

Viorica Dăncilă este prezentă în judeţul Arad pentru a vizita anumite investiţii, pentru discuţii cu autorităţile locale, oameni de afaceri, sindicalişti şi susţinători ai PSD.

Opinia Cititorului ( 9 )

 1. sa treaca alegerile sa dispara si (...) lui dragnea de pe podium ca nu mai avem nervi pentru ea

  anulati de urgenta ordonanta 114 care a dat economia tarii inapoi

  1. ar fi o idee beton sa scoata 114 ca atare (prevederea cu pensiile poate fi ajustata si data intr-o alta forma).

  Toata po-pulimea sa o intrebe cine a pus-o premier. Un mare artist in hotie pune prim-ministru pe cine ? Pe cineva care se pricepe ca el sau mai bine ca el la furtul banilor publici.

  Care parlamentar va vota luni va scapa de blestemele ce se vor abate parlamentului. Cei care nu vin vor fi loviti in moalele capului cu fulgerele supararii neamului romanesc. Asa sa ne ajute Dumnezeu ! 

  Toată lumea se inflamează, dar Dancila ar putea fi și președinte ales și premier demis în același timp?

  Foarte tare fotografia, dar nu înțeleg: este photosopata sau asta este fata ei. Bai, ce mecla :)  

  1. e fata unei (...) de nota 5 scoasa de la (...) si unsa premier de penalul dragnea. ce asteptari sa ai

   Sw pare ca nu o stii pe elena. Nu-i nimic, te ajut. Gugulu Elena Ceausescu, ai sa vezi ca e ea.

  Adio....fara regrete

  1. Mesaj pt veorica

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie