Visa aduce viitorul comerţului în prezent, devenind pionierul plăţilor bazate pe cloud

J.P.
Comunicate de presă / 17 ianuarie 2022

Visa aduce viitorul comerţului în prezent, devenind pionierul plăţilor bazate pe cloud

Visa a lansat o nouă platformă, Visa Acceptance Cloud (VAC), care marchează o nouă etapă în modul în care companiile acceptă plăţi de la clienţii lor. După succesul "Tap to Phone", soluţia de acceptare a plăţilor prin intermediul telefoanelor mobile, VAC va permite acceptatorilor, furnizorilor de servicii de plată, producătorilor de terminale POS şi jucătorilor din industria IoT (Internet of Things) să transfere în cloud software-ul de procesare a plăţilor încorporat în prezent în fiecare dispozitiv de acceptare, acesta devenind accesibil de oriunde, conform unui comunicat remis redactiei.

Prin VAC, disponibilă deja în şase zone geografice, aproape orice dispozitiv va putea fi transformat într-un terminal de plată conectat în cloud, oferind acces la actualizări software simple, la date analitice robuste şi la diverse servicii Visa. VAC este implementat prin intermediul centrelor de date Visa, prin urmare platforma oferă de asemenea cel mai înalt nivel de securitate a datelor.

"Acceptarea bazată pe cloud este viitorul plăţilor", a declarat Mary Kay Bowman, Senior Vicepresident Visa, responsabilă la nivel global de produse şi platforme de plăţi. "Terminalele POS conectate în cloud permit comercianţilor să accepte plăţi pe o gamă largă de dispozitive, rapid, simplu şi în siguranţă, fie că e vorba de un automat de plată dintr-un hotel, o oglindă inteligentă dintr-un magazin de lux sau telefonul vânzătorului dintr-un mic chioşc de ziare de pe stradă".

În ianuarie 2020, Visa a prezentat pentru prima dată "Tap to Phone", o premieră în industrie, care transformă telefoanele şi tabletele cu sistem Android în terminale de plată contactless. Tap to Phone a fost prima soluţie Visa care le-a permis vânzătorilor să accepte plăţi pe dispozitivele pe care le deţin deja, doar prin descărcarea unei aplicaţii. În decembrie 2021, peste 300.000 de dispozitive din 54 de ţări foloseau Tap to Phone.

Extinzând tehnologia dincolo de telefoanele mobile, Visa Acceptance Cloud permite oricărui terminal POS sau dispozitiv conectat să accepte plăţi, simplu, oferind acces la o gamă largă de servicii suplimentare, inclusiv plata în rate, gestionarea fraudelor, programul de integrare rapidă a comercianţilor şi analiza avansată a datelor. Programele pilot aflate în desfăşurare în America de Nord, America de Sud, Europa, Africa, Asia şi Australia oferă soluţii de acceptare în cele mai diverse domenii, facilitând experienţe noi la comercianţi sau în restaurante - prin colaborarea pe care Visa o are cu Bleu, fintech din SUA, în sistemul feroviar din Brazilia, sau prin intermediul oglinzii inteligente dezvoltate de NOBAL Technologies.

"Bleu colaborează cu Visa pentru a oferi un proces simplu de acceptare a plăţilor pentru comercianţi din Australia, pentru prima dată", a spus Sesie Bonsi, Preşedinte şi CEO, Bleu. "În timp ce terminalele POS pot costa companiile până la 1000 de dolari şi necesită procese de certificare costisitoare şi de durată, trecerea la Visa Acceptance Cloud elimină barierele ridicate de echipamentele tradiţionale şi povara certificărilor, dând companiilor posibilitatea de a oferi clienţilor opţiuni de plată contactless prin orice dispozitiv conectat."

"Comercianţii caută să îmbunătăţească experienţa clienţilor în magazin pentru a egala viteza şi confortul pe care le oferă experienţele de plată online şi din aplicaţii", a spus Bill Roberts, CEO, NOBAL Technologies. "Oglinda inteligentă NOBAL în parteneriat cu VAC de la Visa oferă experienţe de plată fără cheltuielile şi expertiza necesare modulelor hardware încorporate, ajutându-ne să deschidem noi drumuri către viitorul comerţului."

"VAC este o platformă universală, care permite tuturor comercianţilor să accepte plăţi digitale, dând partenerilor noştri tehnologici de top libertatea să inoveze. Pe de o parte, acceptarea plăţilor bazată pe cloud facilitează accesul echitabil la servicii financiare pentru micii comercianţi care doresc să ofere plăţi digitale. Pe de altă parte, Visa Acceptance Cloud permite experienţe avansate de plată pentru consumatori, care vor fi esenţiale pentru viitorul comerţului pentru afaceri mici şi mari, din toate domeniile", a spus Mary Kay Bowman, Senior Vicepresident Visa. "Trecerea acceptării în cloud deschide posibilităţi nemăsurate de inovaţie pentru întregul ecosistem de plăţi. Acesta este doar începutul."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Electromagnetica
danescu.ro
domeniileostrov.ro
arsc.ro
raobooks.com
boromirmarket.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Dec. 2023
Euro (EUR)Euro4.9677
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6059
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2613
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7949
Gram de aur (XAU)Gram de aur300.4044

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

cofetariiledelice.ro
avon.ro
dtoys.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ahkawards.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb