Vitacom Electronics s-a mutat într-un nou centru logistic, după o investiţie de aproximativ 6,7 milioane de euro

Comunicate de presă / 25 august 2021

Vitacom Electronics, companie ce se ocupă cu comercializarea produselor şi accesoriilor electronice, anunţă că din iunie centrul logistic s-a mutat într-un nou sediu şi urmează ca birourile să fie mutate la începutul acestei toamne. Mai mult decât atât, investiţia în noul punct de lucru se ridică la suma de 6,7 milioane de euro, conform unui comunicat remis redacţiei.

Noul sediu este situat în comuna Apahida, din judeţul Cluj-Napoca şi dispune de o suprafaţă totală de aproximativ 13.000 de metri pătraţi. Depozitul are o suprafaţă utilă de 5.000 metri pătraţi, iar birourile de 1.300 metri pătraţi.

Odată cu mutarea în noul sediu, portofoliul de produse va fi extins şi, mai mult decât atât, va fi orientat către cererile din piaţă. Dat fiind faptul că dimensiunea noului punct de lucru este mai mare, va fi permisă extinderea business-ului cu actualii colaboratori, dar şi cu noii parteneri.

"Nu putem decât să fim mândri de decizia de a ne muta într-un nou sediu deoarece acesta aduce numeroase beneficii atât pentru companie, cât şi pentru angajaţi. Mai exact, a fost îmbunătăţită semnificativ viteza de livrare, iar optimizarea proceselor va conduce la un rezultat cost-beneficiu mult mai bun. Mai mult decât atât, erorile de procesare se vor reduce, iar sistemul va fi flexibil şi scalabil. De asemenea, birourile vor fi open space, vom avea săli de meeting-uri şi conferinţe, zonă de relaxare, dar şi program pilot cu privire la modul de lucru. Datorită noii schimbări, echipa este fericită, închegată şi dornică de dezvoltarea business-ului. Bineînţeles, acest lucru ajută la creşterea gradului de satisfacţie al clienţilor şi partenerilor noştri", a declarat Aviva Vita, Director Executiv Administrativ Vitacom Electronics.

Datorită implementării acestui proiect, angajaţii companiei vor dispune de echipamente performante şi un mediu de muncă plăcut în activitatea pe care o desfăşoară, clienţii vor beneficia de servicii îmbunătăţite şi timpi de răspuns optimi, furnizorii şi partenerii se vor bucura de dezvoltarea business-ului, iar managementul va putea să îşi asume obiective mai ambiţioase, astfel încât acestea să poată fi atinse.

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0120
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7274
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.4903

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro