VLAD FLORENTIN DRINCEANU (IŞMB):"Septembrie aduce, de fiecare dată, bucuria începutului"

V.G.
Miscellanea / 5 septembrie

"Septembrie aduce, de fiecare dată, bucuria începutului"

Şeful Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Vlad Florentin Drinceanu, a transmis astăzi un mesaj la început de an şcolar în care precizează că noutăţile ce vor reconfigura spaţiul educaţional, odată cu noile legi ale educaţiei, vor fi contextul pentru îmbunătăţirea actului educaţional sub toate aspectele lui, notează Agerpres.

"Septembrie aduce, de fiecare dată, bucuria începutului. Este mereu sinonim cu emoţie - a reîntâlnirii sau a... primei întâlniri cu dascăli pe care îi vom purta în suflet şi cu spaţiul care va deveni martor tăcut al devenirii noastre. (...) Dragi copii, vă doresc un an şcolar în care să vă bucuraţi şi să creşteţi, pentru că doar crescând veţi fi în fiecare clipă mai aproape de împlinirea aspiraţiilor voastre! Aveţi încredere în ceea ce sunteţi şi, mai ales, în ceea ce puteţi fi!", a scris inspectorul şcolar general al Capitalei, pe pagina sa de Facebook.

El speră ca anul şcolar care începe luni să fie "o continuare a tot ceea ce a fost constructiv" în cel trecut.

"Noutăţile care vor reconfigura spaţiul educaţional, odată cu noile legi ale educaţiei, vor fi contextul pentru îmbunătăţirea actului educaţional sub toate aspectele lui, dar acest lucru va fi posibil doar cu implicare activă, deschidere şi încrederea că noi, cadrele didactice, avem un rol esenţial în punerea în aplicare a unei viziuni menite să apropie sistemul educaţional românesc de ceea ce copiii noştri au nevoie să fie. Dragi colegi, să aveţi un an şcolar în care reuşitele să fie mai presus de momentele dificile, iar provocările să fie tot atâtea căi spre creştere - personală, profesională, cu dorinţa permanentă de progres, în echilibru, consecvenţă şi profesionalism, spre binele şi dezvoltarea armonioasă a elevilor dumneavoastră", transmite inspectorul şcolar general, Vlad Florentin Drinceanu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9184
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7383
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9890
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6933
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.3958

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro