Abonament gratuit

Vodafone activează primele staţii radio 5G în România

L.L.
Companii /

Vodafone activează primele staţii radio 5G în România

Vodafone România activează primele staţii radio 5G în reţeaua sa mobilă Supernet 5G şi permite românilor să aibă acces la specificaţiile acestei tehnologii de ultimă generaţie.

Clienţii Vodafone România vor fi primii care se vor bucura de potenţialul tehnologic al reţelei 5G de îndată ce telefoanele 5G vor fi disponibile pe piaţă. Clienţii care se înregistrează acum pe www.vodafone.ro vor putea beneficia primii de serviciile 5G furnizate de Vodafone România, se arată într-un comunicat de presă remis astăzi, Redacţiei noastre.

"Vodafone continuă istoria de 22 de ani în România alături de oameni, de companii şi de alţi actori sociali şi economici. Prin această lansare, ne continuăm misiunea de a conecta pentru un viitor mai bun, facilitând în fiecare zi o societate digitală performantă pentru România" , a declarat Murielle Lorilloux, CEO, Vodafone România, potrivit comunicatului.

Vodafone România a investit cu prioritate în inovaţie, fiind primul care a furnizat servicii GPRS (în 2001) şi mai apoi servicii 3G (în 2005) şi 4G (în 2012). Anul trecut, Vodafone România a lansat prima reţea NB-IoT din România cu acoperire naţională pregătită să ofere companiilor posibilitatea de a beneficia de o gamă largă de soluţii şi de aplicaţii menite să îmbunătăţească şi să eficientizeze procesele de afaceri.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone Group are divizii în 25 de ţări, 41 de reţele mobile partenere şi operaţiuni de broadband fix în 19 ţări. La 31 martie 2019, Vodafone Group avea 650 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 19 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix şi 14 milioane de utilizatori ai serviciilor TV, incluzând toţi clienţii Vodafone din entităţile create în urma unor fuziuni şi asocieri, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS