Abonament gratuit

Vodafone obţine cel mai mare punctaj pentru calitate şi performanţă

I.M.
Companii /

Vodafone obţine cel mai mare punctaj pentru calitate şi performanţă

Vodafone România a fost certificată drept cea mai performantă reţea mobilă din România, obţinând cel mai mare punctaj total pentru calitatea şi performanţa reţelei mobile, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, certificarea calităţii seviciilor mobile oferite de Vodafone România este acordată după măsurători efectuate asupra tuturor reţelelor mobile din România de către auditorul independent umlaut AG (fostul P3 communications GmbH), în perioada 10 februarie ̵ 2 martie 2020.

Aceasta este cea de-a şasea certificare consecutivă oferită companiei Vodafone România ca urmare a măsurătorilor efectuate de către auditorul independent umlaut AG.

Cătălin Buliga, directorul de tehnologie al Vodafone România, a declarat:"Nevoia de a asigura servicii de comunicaţii mobile fiabile şi de înaltă calitate pentru români este acum mai importantă ca niciodată.Angajamentul nostrude a contribui la o societate digitală românească este reconfirmat acum de aceasta noua certificareBest in Test. Sunt foarte mândru de eforturile inginerilor noştri de a menţine reţeaua mobilă Vodafone în poziţia de lider în România intr-un moment în care a fi un partener de încredere pentru românia devenit un lucru esenţial".

"De la începutul crizei pandemice din România, Vodafone a înregistrat creşteri semnificative de trafic care sunt fireşti în contextul actual din ţara noastră: din ce în ce mai mulţi oameni lucrează de acasă, educaţia s-a mutat online, totodată existând o nevoie permanentă a oamenilor de a verifica starea de sănătate a celor dragi. La data emiterii acestui comunicat, reţeaua mobilăa Vodafone înregistrează la ora de vârf o creştere de 23% a traficului de date mobile transmise de către clienţi către reţea şi o creştere de 25% a traficului de voce mobile. Campania de măsurători a fost realizată între 10 februarie şi 2 martie 2020, pe teritoriul României, pe un traseu ales în mod aleatoriu de auditorul umlaut AG. Măsurătorile bazate pe echipamentele de măsură profesionale portabile au acoperit o distanţă rutieră de 8194 km şi 24% din populaţia României. Măsurătorile bazate pe testele de tip crowdsourcing au acoperit 95,2% din zonele urbane populate, 49,8% din zonele populate non-urbane, în timp ce dimensiunea totală a suprafeţei testate a fost de 113.568 km2. În urma măsurătorilor comparative realizate asupra tuturor reţelelor de telefonie mobilă din România, Vodafone România a înregistrat cel mai mare scor total pentru calitatea şi performanţa serviciilor sale de date şi voce mobile.", arată comunicatul.

Campania de măsuratori bazată pe echipamente de măsură profesionale portabile s-a desfăşurat pe un traseu ce a inclus localităţile Timişoara, Sibiu, Braşov, Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare, Suceava, Iaşi, Bacău, Buzău, Constanţa, Bucureşti, Râmnicu Vâlcea, Lugoj, Deva, Sebeş, Făgăraş, Codlea, Sighişoara, Luduş, Huedin, Aleşd, Valea lui Mihai, Dej, Vatra Dornei, Flămânzi, Târgu Frumos, Roman, Adjud, Râmnicu Sărat, Slobozia, Hârşova, Lumina, Corbii Mari, precum şi pe drumurile rutiere dintre acestea.

Localităţile şi drumurile testate au fost selectate independent şi aleatoriu de către umlaut AG, fără a le comunica în prealabil operatorilor de telefonie mobilă, pentru a asigura obiectivitatea şi acurateţea rezultatelor finale şi pentru a reflecta experienţa reală a consumatorilor români.

Metodologia de testare este actualizată anual de către umlaut AG (fostul P3 communications), pentru a reflecta aşteptarile tot mai mari ale clienţilor şi disponibilitatea celor mai noi tehnologii mobile din ţara respectivă, precum şi pentru a testa potenţialul maxim al reţelelor mobile.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Pactul pentru muncă
Livestreaming Teatrul Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS