Crypto

Vodafone România, certificată Top Employer şi în 2021

S.B.
Companii / 27 ianuarie

Vodafone România, certificată Top Employer şi în 2021

Vodafone România a fost certificată Top Employer pentru al doilea an consecutiv de către Top Employers Institute, autoritate globală în recunoaşterea excelenţei în practicile de resurse umane, potrivit unui comunicat al companiei.

Certificarea se acordă în urma unui proces complex de evaluare ce constă într-un studiu intern extins care explorează şase dimensiuni specifice HR, de la strategia de resurse umane, la mediul de lucru asigurat angajaţilor. Pentru a fi certificate, organizaţiile trebuie să demonstreze că asigură angajaţilor săi cele mai bune condiţii de muncă şi cele mai eficiente politici de personal.

"Ne bucurăm că am reuşit să ne menţinem poziţia de Top Employer în România, cu atât mai mult cu cât această recunoaştere vine după un an dificil şi cu atât de multe provocări pe toate palierele noastre de business, nu doar în HR. În 2020 ne-am lăsat ghidaţi de Spiritul Vodafone: ne-am unit forţele şi mai tare, am avut grijă de siguranţa şi bunăstarea fiecăruia dintre colegi şi am făcut împreună toate eforturile pentru a ne susţine clienţii şi colaboratorii. În ciuda distanţării fizice, am fost mai aproape ca niciodată, prin comunicare permanentă pe toate canalele interne, prin workshop-uri de wellbeing şi chiar ne-am creat grupuri noi de discuţie în care să ne împărtăşim provocările- de exemplu, grupul dedicat părinţilor din Vodafone. Le sunt recunoscătoare tuturor colegilor mei pentru deschiderea, entuziasmul şi rezilienţa de care au dat dovadă. Anul acesta ne vom baza pe lecţiile anului trecut şi vom continua să punem în prim-plan siguranţa şi bunăstarea angajaţilor prin programe şi politici dedicate, urmărind în continuare să asigurăm un mediu de lucru orientat spre dezvoltare şi colaborare", a declarat Anca Bancu (Marcu), Director Resurse Umane Vodafone România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

05 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8831
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0924
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4065
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6478
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.0612

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro