Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Vodafone România îl numeşte Director Financiar pe Marius Corcoman

A.I.
Companii /

Marius Corcoman

Marius Corcoman

Marius Corcoman se alătură echipei Vodafone România, începând cu decembrie 2019, ca Director Financiar şi membru al echipei executive a Vodafone România, se arată într-un comunicat remis redacţiei noastre.

Marius Corcoman îl va înlocui pe Sibaji Biswasb, care a decis să părăsească Vodafone la finalul lunii octombrie 2019, odată cu încheierea mandatului său.

"Sibaji Biswasb s-a alăturat echipei Vodafone România în 2017 şi a avut un rol cheie în stabilirea unui sistem de raportare solid, a fost un partener de încredere pentru departamentele comerciale în demersurile de îmbunătăţire a marjei de contribuţie, în timp ce a coordonat cu succes procesul de integrare a celor două departamente financiare din UPC şi Vodafone", declară sursa citată.

Noul Director Financiar al Vodafone România are o experienţă vastă, atât pe plan local, cât şi în Elvetia unde a petrecut ultimii 6 ani ca CFO. Începând cu 2018, acesta a ocupat poziţia de CEO al KazMunayGas Trading (KMG/Rompetrol Group). Totodată, a deţinut diverse roluri de top management în cadrul grupului Rompetrol în România, precum şi în alte companii importante de pe piaţă, ca Bunge şi Unilever.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS