VODAFONE:Tarife reduse pentru serviciile către Republica Moldova

F.D.
Companii / 19 mai

Tarife reduse pentru serviciile către Republica Moldova

Vodafone România introduce oferte noi, de astăzi, cu tarife reduse şi beneficii incluse pentru serviciile de roaming internaţional şi apeluri internaţionale către Republica Moldova, conform unui comunicat de presă.

Astfel, pentru utilizatorii cartelelor prepaid, începând cu Oferta 6,minutele internaţionale către Republica Moldova vor fi incluse în cele 2.000 de minute naţionale disponibile pentru apeluri în afara reţelei, iar tariful pe minut la depăşirea minutelor incluse va fi redus la tariful standard internaţional SEE , de 0,19 Eurocredit/minut.

Tot de astăzi, minutele internaţionale (fix şi mobil)către Republica Moldova vor fi incluse în minutele internaţionale către SEEpentru toate abonamentele RED şi RED Infinity, în timp ce tariful la depăşirea minutelor incluse va fi cel standard pentru SEE.

În cazul serviciilor de roaming, clienţii prepaid beneficiază de 100 de minute de voce şi 1GB de date în Republica Moldova, începând cu Oferta 15. Totodată, Vodafone anunţă două noi extraopţiuni, disponibile începând cu luna iunie, de 4 Eurocredit cu 20 de minute pentru apeluri de voceşi 2GB de date incluse, respectiv 10 Eurocredit cu 100 de minute pentru apeluri şi 8GB de date.

În cazul abonaţilor Vodafone, aceştia vor beneficia, tot începând cu luna iunie, de 100 de minute pentru apeluri şi 1GB de date dacă deţin un abonament RED Infinity 22. Tot pentru abonaţi vor fi disponibile două extra opţiuni, de 4,5 euro (TVA inclus) cu 20 de minute de voce şi 2GB de date, respectiv de 12 euro (TVA inclus) cu 100 de minute şi 8GB de date

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
csalb.ro
BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

01 Iul. 2022
Euro (EUR)Euro4.9461
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7286
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9311
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7088
Gram de aur (XAU)Gram de aur273.0029

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro