VOLA.RO:Ianuarie, cea mai bună lună din an pentru a cumpăra bilete de avion

A.T.
Ziarul BURSA #Lifestyle /

Claudia Tocilă, Marketing Manager Vola.ro: "Conform datelor analizate de specialiştii noştri, dacă în restul anului românii trebuie să urmărească promoţiile companiilor aeriene pentru a beneficia de discounturi la preţul biletului de avion, în luna ianuarie cele mai bune preţuri sunt disponibile organic sau prin promoţiile companiilor aeriene, la o simplă căutare pe motorul Vola.ro.

Claudia Tocilă, Marketing Manager Vola.ro: "Conform datelor analizate de specialiştii noştri, dacă în restul anului românii trebuie să urmărească promoţiile companiilor aeriene pentru a beneficia de discounturi la preţul biletului de avion, în luna ianuarie cele mai bune preţuri sunt disponibile organic sau prin promoţiile companiilor aeriene, la o simplă căutare pe motorul Vola.ro.

Tarife cu până la 60% mai mici în prima lună a anului la bilete de avion  

Cele mai ieftine bilete de avion sunt către Londra, Roma şi Bruxelles

Luna Ianuarie rămâne cea mai bună lună din an pentru a cumpăra bilete de avion, diferenţa faţă de restul anului fiind de până la 60%, potrivit unei analize anuale realizată de platforma de rezervări bilete de avion Vola.ro.

Datele platformei arată că dacă în restul anului românii urmăresc perioadele de promoţii pentru a beneficia de discounturi la preţul biletelor de avion, luna ianuarie rămâne perioada cea mai potrivită pentru a găsi cele mai mici preţuri la bilete de avion pentru destinaţiile dorite.

Claudia Tocilă, Marketing Manager Vola.ro a declarat: "Conform datelor analizate de specialiştii noştri, dacă în restul anului românii trebuie să urmărească promoţiile companiilor aeriene pentru a beneficia de discounturi la preţul biletului de avion, în luna ianuarie cele mai bune preţuri sunt disponibile organic sau prin promoţiile companiilor aeriene, la o simplă căutare pe motorul Vola.ro.

Tot ce trebuie să facă este să cunoască destinaţia şi perioada, iar motorul nostru de căutare va evidenţia automat preţurile de Ieftinuarie. În plus, fiecare bilet cumpărat de Ieftinuarie oferă beneficii precum reduceri la bagajul de cală şi acces la premii zilnice şi garantate.

De la an la an am observat o creştere a apetitului românilor pentru zboruri accesibile şi vacanţe ieftine, iar numărul biletelor de avion vândute în prima lună din an este impresionant. Luna ianuarie este considerată deja un Black Friday pentru călătorii, iar românii s-au obişnuit să îşi pastreze un buget dedicat călătoriilor pentru a profita de preţurile bune din Ieftinuarie".

Destinaţiile europene operate de companii aeriene low cost beneficiază de preţurile cele mai avantajoase în luna ianuarie şi încep de la 20 euro/persoană pentru un bilet de avion dus-întors, arată datele companiei. La categoria cele mai ieftine bilete de avion se menţin Londra, Roma şi Bruxelles.

Sunt urmate de Veneţia de la 30 euro/persoană. Preţul biletelor de avion pentru Madrid, Dublin şi Barcelona începe de la 45 euro, iar pentru Copenhaga şi Lisabona depăşeşte 80 euro.

Românii pot profita de preţurile mici din ianuarie pentru a-şi rezerva atât city break-urile din lunile de primăvară, cât mai ales biletele de avion pentru vacanţa de vară. Pentru românii care îşi doresc să călătorească la Londra în acest an, preţurile sunt mai mici cu până la 57% în medie pentru rezervările în luna ianuarie spre deosebire de rezervările făcute în luna Iunie, de exemplu.

Potrivit Vola.ro, în luna februarie preţul mediu al biletelor de avion creşte cu aproximativ 20% pentru fiecare destinaţie.

Din afara Europei, călătorii pot rezerva, spre exemplu, bilete de avion la Dubai cu până la 40% mai ieftin decât în restul anului, dar şi Bangkok cu peste 30% mai ieftin decât în res-tul anului.

În anul 2018 peste 30.000 de bilete de avion au fost cumpărate în luna ianuarie, iar în 2019 s-a depăşit pragul de 40.000 de bilete.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS