Vola.ro şi GECAD ePayment mizează pe creşterea tranzacţiilor online

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 19 iunie 2008

Prin ultima sa promoţie realizată în colaborare cu Raiffeisen Bank, "Plăteşte cu cardul de cumpărături şi-ţi iei zborul... gratuit!", Vola.ro a pus bazele strategiei de creştere a tranzacţiilor online.

"Plata online prin card este în creştere accelerată în România, începând cu anul 2006. Volumul tranzacţiilor a crescut de la 9,6 milioane euro în 2006, la 34,8 milioane euro în 2007 iar pentru 2008 ne aşteptăm să atingem 70 milioane euro", a declarat Laurenţiu Ghenciu, Director Vânzări GECAD ePayment, furnizorul soluţiei pentru plăţile online al Vola.ro. Cele mai multe plăţi online se înregistrează în domeniul turismului şi în telecom.

După cum apreciază şi Daniel Truică, directorul şi acţionarul minoritar al Vola, tranzacţiile online au ajuns la 20% din totalul tranzacţiilor în luna mai 2008, în comparaţie cu luna iulie 2007, când acestea reprezentau doar 10 procente. Strategia agenţiei vizează dublarea acestui procent până la sfârşitul lui 2008, când se estimează un volum al vânzărilor de 3,5 milioane EURO. În perioada ianuarie - mai 2008, Vola.ro a înregistrat vânzări în valoare de 1.380.000 EURO.

Demersul Vola.ro a urmărit încurajarea clienţilor în a efectua plăţi online pentru serviciile turistice achiziţionate de pe site. Premiul a constat într-un week-end pentru două persoane la Viena şi un iPod Nano, iar pentru a participa, cumpărătorul trebuia să efectueze plata online a cel puţin unui bilet de avion cu un card bancar Raiffeisen.

Camelia Chirtu, câştigătoarea promoţiei, a afirmat că nu a avut neplăceri legate de plata online şi că utilizează în mod frecvent acest instrument de plată "extrem de confortabil, eficient şi, până acum, sigur". A apelat la plata online şi pe site-ul Vola.ro pentru că "informaţiile furnizate au fost prompte şi complete" iar "site-ul este unul bine construit, plăcut şi uşor de utilizat".

"În online un lucru este foarte important: să îi oferi clientului ce doreşte, cât mai repede. Deşi nu a fost primul jucător pe acest segment, cred că Vola.ro a apărut la momentul potrivit, cu serviciile potrivite - bilete de avion, rezervări hotel, închiriere maşini, asigurări, informaţii complete - şi cu abordarea potrivită, pentru toate categoriile de consumatori. Integrarea tuturor serviciilor necesare unei persoane care doreşte să călătorească, alături de conţinut de calitate şi utilizabilitate excelentă a site-ului au dus la o evoluţie foarte bună de la lansarea Vola.ro până în prezent. În 2008, volumul tranzacţionat este de trei ori mai mare decât la nivelul întregului an 2007, site-ul fiind între primele trei la categoria sa", a mai afirmat Laurenţiu Ghenciu.

Vola.ro este un agent acreditat oficial IATA (Asociaţia Internaţională pentru Transporturi Aeriene) şi poate emite bilete pentru peste 400 de companii aeriene, către orice destinaţie din lume. Clienţii pot rezerva camere disponibile în peste 50.000 de hoteluri din întreaga lume şi pot închiria maşini de la mai mult de 40 de companii specializate. Sistemul este extraordinar de flexibil, permiţându-le clienţilor să aibă control total şi multiple opţiuni. Clienţii vor economisi cât mai mult posibil, comparând opţiunile tuturor zborurilor, hotelurilor şi ofertelor de maşini de închiriat disponibile pentru o anumită destinaţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9207
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6726
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9903
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7178
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.7555

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro