Abonament gratuit

Volkswagen a aprobat mai multe proiecte în alianţa cu Ford

S.B.
Companii /

Volkswagen a aprobat mai multe proiecte în alianţa cu Ford

Consiliul de supraveghere al companiei Volkswagen a aprobat ieri mai multe proiecte într-o alianţă de miliarde de dolari cu Ford, care fusese anunţată în iulie 2019, potrivit Reuters.

Producătorul auto german susţine că diverse contracte între cele două companii sunt aproape de finalizare şi vor fi semnate curând.

Printre proiectele comune specificate de Volkswagen se numără o camionetă care va fi dezvoltată de Ford, o maşină destinată livrărilor urbane dezvoltată de Volkswagen, un dubă comercială mai mare care va fi dezvoltată de Ford şi un nou model electric pentru divizia Ford Europa, care va fi construit pe platforma Volkswagen.

Volkswagen şi Ford au informat recent că vor continua discuţiile privind extinderea alianţei lor pentru a include serviciile de mobilitate şi conducere autonomă, informează Reuters.

Volkswagen, care încearcă să treacă peste efectele scandalului emisiilor, vede alianţa sa cu Ford ca având o importanţă strategică pentru a-şi echilibra interesele regionale.

Cei doi producători auto vor să-şi combine forţele în domeniul vehiculelor comerciale şi camionetelor începând din 2022 şi să dezvolte în comun vehiculelor electrice şi autonome, o decizie prin care s-ar putea economisi miliarde de dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie