VOLODIMIR ZELENSKI:"Recunoaşterea Rusiei ca stat terorist nu trebuie să fie un gest politic"

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 31 iulie

"Recunoaşterea Rusiei ca stat terorist nu trebuie să fie un gest politic"

Recunoaşterea Rusiei ca stat terorist nu trebuie să fie un gest politic, ci trebuie făcută ca apărare eficientă a lumii libere, a afirmat, sâmbătă, preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, informează news.ro.

"Recunoaşterea legală formală a Rusiei ca stat terorist, în special recunoaşterea de către Departamentul de Stat al Statelor Unite, este necesară nu ca un gest politic, ci ca o apărare eficientă a lumii libere. Această decizie va îngreuna în mod automat existenţa statului terorist şi va întrerupe automat diverse legături politice şi de afaceri pe care Rusia le-ar menţine altfel.

Şi toate acestea se vor întâmpla sută la sută. Va trebui făcută - este doar o chestiune de timp şi de format de luare a acestei decizii. Şi cu cât se va întâmpla mai devreme, cu atât mai puţin rău va avea timp de făcut Rusia", a spus Zelenski, în discursul adresat naţiunii.

El a mai spus că vor fi găsiţi toţi vinovaţii pentru atacul de la închisoarea Olenivka. "Toate probele acestei infracţiuni comise de ocupanţi vor fi strânse. Toţi sunt vinovaţi - cine a aprobat, cine a organizat, cine i-a bombardat pe aceşti oameni, cine ştia despre asta - toţi vor fi găsiţi. Dar totuşi, acest lucru nu este suficient acum. Trebuie să existe măsuri legale din partea comunităţii mondiale împotriva statului terorist. Condamnarea la nivel de retorică politică nu este suficientă pentru această crimă în masă. Ce relaţie poate fi cu teroristul după aceea? Ce fel de afaceri se pot face cu o astfel de ţară? Diplomaţii ucraineni şi toţi prietenii Ucrainei din străinătate îşi vor spori şi mai mult activitatea pentru a urmări şi distruge toate acele legături ale statului terorist cu lumea liberă, pe care Rusia încă le foloseşte", a sublniat el.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Voi, cei din clica nazista din fruntea Ucrainei sunteti teroristii de serviciu, stipendiati de Oculta prin familia Rotschild!

Apanova
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

28 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9479
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.1794
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2155
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5370
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.2661

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro