Volvo lansează versiuni noi ale modelelor S90 / V90 şi tehnologie mild hybrid pentru întreaga gamă

B.F.
Companii /

Volvo lansează versiuni noi ale modelelor S90 / V90 şi tehnologie mild hybrid pentru întreaga gamă

Volvo Cars lansează astăzi versiuni noi pentru sedanul S90 şi pentru versiunea estate V90 / V90 Cross Country, ce includ un design exterior rafinat şi un sistem de sunet de ultimă generaţie de la Bowers and Wilkins, arată un comunicat remis Redacţiei noastre.

Într-o actualizare mai amplă a gamei, opţiunile de propulsie mild hybrid de 48 de volţi sunt acum disponibile pentru fiecare model Volvo, dezvoltând astfel oferta companiei pe electrificare.

La V90 şi la V90 Cross Country, cea mai remarcabilă schimbare este designul nou al stopurilor care include iluminare LED şi semnalizare secvenţială. Gama de culori noi pentru exterior şi opţiunile de jante îmbunătăţesc variantele de personalizare.

O altă caracteristică nouă disponibilă pentru interior este sistemul Advanced Air Cleaner cu un senzor pentru particule de 2,5 PM. Dezvoltat pentru zonele cu o poluare ridicata şi lansat la nivel global, permite şoferilor să monitorizeze calitatea aerului interior prin ecranul principal. Dacă se doreşte, Advanced Air Cleaner poate elimina în câteva minute aproape toate particulele minuscule din aer, mai precizează sursa.

Toate modelele din seria 90 şi 60 vin acum şi cu două porturi de încărcare USB-C în spate, înlocuind prizele de 12 volţi. Funcţionalitatea de încărcare wireless pentru smartphone-uri, introdusă pentru prima oară pe SUV-ul XC40, este acum disponibilă şi pentru majoritatea variantelor din seria 90 şi 60.

În ceea ce priveşte materialele de interior, tapiţeria exclusivă din amestec de lână folosită pentru prima dată în XC90 anul trecut este acum disponibilă pe toate modelele 90 şi 60, existând totodată şi opţiunea pentru un interior fără piele în versiunile de top.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS