"Vox Fortuna" a achiziţionat pachetul majoritar de la "Transporturi Auto Berceni"

Alina Toma
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 14 mai 2007

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a anunţat că a semnat contractul de privatizare pentru 59,5% din capitalul social al SC "Transporturi Auto Berceni" SA. Pachetul majoritar a fost adjudecat de SC "Vox Fortuna" SRL. Preţul oferit este de 739.977 lei, respectiv 25,21 lei/acţiune, arată un comunicat de presă remis redacţiei. Plata acţiunilor urmează să se realizeze în termen de 10 zile lucrătoare de la data semnării contractului de vânzare-cumpărare.

Cumpărătorul s-a angajat să facă investiţii pentru dezvoltare în valoare de 400.000 euro, în primul an de la data transferului dreptului de proprietate. Capitalul de lucru pe care "Vox Fortuna" trebuie să îl aducă în "Transporturi Auto Berceni", în termen de 180 de zile de la data transferului dreptului de proprietate, se ridică la 800.000 de euro.

Pentru privatizare a fost folosită metoda licitaţiei cu ofertă în plic. Preţul de ofertă al AVAS a fost de 23,20 lei/acţiune.

Iniţial au fost depuse trei oferte de cumpărare. Unul dintre ofertanţi a fost respins după analizarea şi verificarea conţinutului şi valabilităţii documentelor de participare la licitaţie, iar o altă firmă şi-a retras oferta. Astfel a rămas în cursă un singur ofertant, care a fost în cele din urmă şi adjudecatar.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro