VRANCEA:Un elev şi şapte profesori au fost confirmaţi cu COVID-19

A.P.
Miscellanea / 17 februarie

Un elev şi şapte profesori au fost confirmaţi cu COVID-19

Un elev şi şapte cadre didactice din judeţul Vrancea au fost confirmaţi cu noul coronavirus de la debutul celui de-al doilea semestru, au anunţat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean, potrivit News.

Conform unui comunicat remis de ISJ Vrancea, din 8 februarie până în prezent, în unităţile de învăţământ din judeţul Vrancea s-au înregistrat 8 cazuri confirmate de infectare cu virusul SARS-CoV-2, fiind vorba despre un elev şi şapte cadre didactice.

De asemenea, o clasă cuprinzând 30 de elevi are suspendate cursurile în sistem "faţă în faţă" pentru o perioadă de 14 zile, până în 25 februarie, desfăşurându-şi activitatea în sistem online.

Conform ISJ Vrancea, miercuri, în judeţ sunt cinci unităţi de învăţământ preuniversitar cu personalitate juridică şi 23 de structuri arondate care îşi desfăşoară activitatea în scenariul galben.

"La nivelul judeţului sunt înregistraţi 49.288 de elevi în învăţământul preuniversitar de stat şi particular. Dintre aceştia, la acest moment, 469 de elevi din 5 unităţi de învăţământ cu personalitate juridică şi 23 de structuri arondate îşi desfăşoară activitatea în sistem online, conform prevederilor Scenariului 2, din cauza coeficientului de infectare cu SARS-CoV-2 din unităţile administrativ-teritoriale în care se află unităţile de învăţământ. Acest scenariu presupune participarea zilnică, cu prezenţa fizică în unităţile de învăţământ, a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, a XIII-a şi a celor din anii terminali din învăţământul profesional şi postliceal, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie. De asemenea, activitatea conform Scenariului 2 presupune, concomitent, participarea zilnică în sistem online a elevilor din celelalte clase/ani de studiu. În cele 5 unităţi de învăţământ cu personalitate juridică şi 23 de structuri arondate îşi desfăşoară activitatea în sistem "faţă în faţă" 1.224 de elevi.", transmite IPJ Vrancea.

Un număr de 76 de elevi din judeţul Vrancea îşi desfăşoară activitatea în sistem exclusiv online, precum şi 25 de cadre didactice, din motive medicale, aflându-se în diferite grupe de risc medical. În judeţul Vrancea îşi desfăşoară activitatea, în acest moment, 3.504 cadre didactice.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

16 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9243
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1120
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4730
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6647
Gram de aur (XAU)Gram de aur233.8266

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro