Wellness Solutions vizează în 2023 o cifră de afaceri consolidată de 4 milioane euro

F.D.
Companii / 11 mai

Wellness Solutions vizează în 2023 o cifră de afaceri consolidată de 4 milioane euro

Wellness Solutions anunţă un nou parteneriat cu Kettler Garden pentru a oferi mobilier de grădină premium şi ţinteşte astfel pentru 2023 o cifră de afaceri consolidată de 4 milioane euro, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Anul acesta, Wellness Solutions aduce o nouă linie de produse pe piaţa din România. Prin semnarea unui acord de parteneriat Kettler, Wellness Solutions adaugă o nouă componentă de calitate: piese de mobilier de grădină de ultimă generaţie realizate din materiale superioare şi uşor adaptabile la orice fel de spaţiu.

Cifra de afaceri consolidată pentru 2023, estimată la 4 milioane EUR, include rezultatele preconizate a fi generate de vânzările de echipamente de fitness pentru acasă şi echipamente de fitness pentru sălile de sport, se mai arată în comunicat.

"Continuăm să ne optimizăm portofoliul de produse de fitness, oferind produse de înaltă calitate şi cel mai bun raport calitate-preţ. În acelaşi timp, deschidem noi pieţe, cu scopul de a satisface nevoile clienţilor noştri atât pentru activităţi în interior, cât şi în aer liber. Pandemia a accelerat tendinţa şi nevoia existente deja pentru un stil de viaţă mai sănătos, o nutriţie mai echilibrată şi o stare bună de sănătate, în general. În urma crizei sanitare, vânzările de produse de fitness pentru uz casnic de cea mai bună calitate au crescut semnificativ. Oamenii au făcut schimbări în stilul de viaţă şi iau în considerare beneficiile exerciţiilor fizice acasă. Mulţi au păstrat acest obicei dar, pe de altă parte, oferta de echipamente pentru uz comercial începe să-şi revină, datorită dorinţei continue de socializare, oamenii începând deja să revină la vechea rutină, la antrenamentele în sălile de sport. În plus, marile lanţuri au început să investească în locaţii noi şi vedem acum din ce în ce mai multe săli de sport de tip "boutique", unde oamenii au avantajul de a face mişcare în spaţii mai puţin aglomerate, cu instructor, pe aparate profesionale, variate, şi un serviciu mai personalizat.", spune Tania Papagiannopoulou, CEO Wellness Solutions.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Electromagnetica
danescu.ro
domeniileostrov.ro
arsc.ro
raobooks.com
boromirmarket.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Dec. 2023
Euro (EUR)Euro4.9677
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6059
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2613
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7949
Gram de aur (XAU)Gram de aur300.4044

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

cofetariiledelice.ro
avon.ro
dtoys.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ahkawards.ro
Cotaţii fonduri mutuale
ccib.ro
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb