Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Western Digital anunţă WD My Passport GO

F.B.
Miscellanea /

Western Digital anunţă WD My Passport GO

Western Digital, lider global pe piaţa soluţiilor de stocare, anunţă disponibilitatea noului SSD portabil - My Passport Go - proiectat cu precădere pentru cei care călătoresc mult sau doresc să transfere rapid cantităţi mari de date de la o locaţie la alta, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Noul My Passport Go adoptă un design compact, potrivit pentru orice obiect de vestimentaţie, geantă sau rucsac, iar cablul USB este integrat. În acest fel, nu numai că este foarte uşor de transportat, dar este şi la îndemână pentru orice situaţie, întotdeauna pregătit pentru a fi utilizat. Disponibil în variante de 500GB, 1TB şi 2TB, modelul asigură suficient spaţiu de stocare pentru orice tip de utilizator, iar prin interfaţa USB 3.0 cu care este prevăzut pot fi transferate date cu viteze de până la 400MB/s. Mai mult decât atât, carcasa este prevăzută cu margini din cauciuc, care preiau şocurile şi împiedică deteriorarea dispozitivului, chiar şi în cazul unor căderi de la înălţimi de până la 2m. Ele au în acelaşi timp şi rol estetic, fiind colorate în albastru sau galben, pentru a da o anumită vizibilitate produsului, care capătă în acest fel un aspect mai vesel, mai plăcut. Iar pentru utilizatorii care doresc să folosească în scopul realizării unor copii de siguranţă, Western Digital My Passport Go este compatibil cu soluţia Time Machine utilizată de sistemele Mac şi este însoţit de o soluţie de backup automat pentru PC-uri cu sistemul de operare Windows, mai precizează sursa.

Caracterizate de performanţe de invidiat, rezistenţă foarte bună la şocuri şi design modern şi practic, noile SSD-uri portabile sunt disponibile pentru achiziţionare.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS