Wizz Air anunţă că peste 90% dintre membrii echipajului de bord sunt acum vaccinaţi

J.P.
Companii / 03 decembrie 2021

Wizz Air anunţă că peste 90% dintre membrii echipajului de bord sunt acum vaccinaţi

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creştere din Europa, anunţă astăzi că peste 90% dintre membrii echipajului de bord sunt acum vaccinaţi, respectând termenul de 1 decembrie până la care echipajul de bord să fie vaccinat - sau să se testeze regulat suportând costurile - doar dacă nu s-au vindecat recent de COVID-19. Condiţia vaccinării sau a testării regulate susţine angajamentul companiei aeriene de a proteja sănătatea şi siguranţa pasagerilor şi angajaţilor săi, conform unui comunicat de presă.

După anunţul Wizz Air din septembrie de a introduce vaccinul împotriva COVID-19 pentru toţi membrii echipajului de bord şi însoţitorilor de zbor, compania aeriană poate confirma că rata de vaccinare a acestora este peste rata medie de vaccinare din majoritatea pieţelor sale.

Regulamentul nu impune vaccinarea, însă membrii echipajului care nu sunt vaccinaţi vor trebui să-şi acopere costul testării începând din 1 decembrie. Membrii nevaccinaţi ai echipajului care pot furniza dovada medicală de scutire vor putea face teste antigen/PCR în mod regulat.

Decizia de a solicita echipajului să aibă vaccinul COVID-19 reflectă cercetări care demonstrează eficacitatea vaccinului drept cea mai bună formă disponibilă de protecţie împotriva COVID-19. De asemenea, Wizz Air a organizat webinarii regulate şi consultări individuale cu epidemiologi pentru a-şi educa personalul despre vaccinuri şi pentru a răspunde la orice întrebări pe care le-ar putea avea angajaţii.

Johan Eidhagen, Chief People Officer la Wizz Air Group, a spus: "Suntem încântaţi să anunţăm că 90% dintre membrii echipajului nostru de bord sunt deja vaccinaţi. La începutul pandemiei, am fost printre primii din industrie care au implementat măsuri stricte de sănătate şi siguranţă, deoarece înţelegem pe deplin responsabilitatea de a proteja echipajul şi pasagerii la bord, prin atenuarea riscurilor COVID-19, şi înţelegem rolul crucial pe care îl joacă vaccinul în acest sens."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

26 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9443
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3840
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7621
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9238
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.3177

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro