Wizz Air reia zborurile Chişinău-Budapesta

F.D.
Companii / 2 aprilie

Wizz Air reia zborurile Chişinău-Budapesta

Wizz Air sărbătoreşte zborul inaugural de la Chişinău către Budapesta în 2 aprilie, marcând o etapă importantă în angajamentul Wizz Air de a oferi opţiuni de călătorie convenabile pentru pasagerii moldoveni, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Wizz Air rămâne dedicată să deservească pasagerii moldoveni, oferindu-le tarife de călătorie accesibile. Odată cu relansarea rutei Chişinău-Budapesta, împreună cu reluarea recentă a operaţiunilor către Veneţia, Roma, Milano şi Londra, Wizz Air continuă să îşi consolideze angajamentul de a extinde oportunităţile de călătorie pentru pasagerii săi.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: "Suntem încântaţi să relansăm ruta Chişinău-Budapesta, extinzându-ne astfel reţeaua şi oferind călătorilor moldoveni mai multe opţiuni pentru a explora Europa. La Wizz Air, ne angajăm să oferim tarife accesibile, servicii excelente şi opţiuni de călătorie sustenabile, asigurându-ne că pasagerii se pot bucura de călătorii fără probleme şi memorabile alături de noi."

Natalia Cojocaru, PR Manager al Aeroportului Internaţional Chişinău, a spus: "Este de menţionat că relansarea rutei Budapesta-Chişinău-Budapesta este un moment mult aşteptat pentru pasagerii noştri, iar împreună cu reluarea recentă a operaţiunilor către Roma, Milano, Veneţia, şi Londra, Wizz Air continuă să îşi consolideze angajamentul de a îmbunătăţi oportunităţile de călătorie pentru pasagerii săi. Totodată, sperăm că, compania aeriană Wizz Air îşi va realiza planurile propuse prin creşterea şi extinderea destinaţiilor oferind călătorilor tot mai multe opţiuni în materie de călătorie. De asemenea, ne bucurăm că suntem tot mai conectaţi cu oraşele europene la preţuri din ce în ce mai avantajoase, şi ne dorim ca zborurile prin aeroportul nostru să fie asociate doar cu emoţii plăcute, şi încrederea în eforturile atât a companiei aeriene cât şi a noastre de a oferi pasagerilor o experienţă de călătorie frumoasă exprimată prin confort şi siguranţă."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9748
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5777
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0370
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8147
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.4834

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
ccib.ro
tophotelconference.ro
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb