Wizz Air sărbătoreşte cea de-a 15-a aniversare a bazei sale din Cluj-Napoca

F.D.
Companii / 15 mai

Wizz Air sărbătoreşte cea de-a 15-a aniversare a bazei sale din Cluj-Napoca

Wizz Air sărbătoreşte astăzi cea de-a 15-a aniversare a bazei sale din Cluj-Napoca, care a fost deschisă în data de 15 mai 2008, arată un comunicat de presă remis Redacţiei.

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România, continuă să îşi îndeplinească promisiunea de a oferi ocazii de călătorie la preţuri accesibile şi oferte cu tarife reduse pentru zboruri către şi dinspre România. De la primul zbor internaţional de la Cluj-Napoca la Budapesta în 2007, un total de aproape 17 milioane de pasageri au rezervat bilete cu Wizz Air către şi dinspre Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" Cluj.

Compania aeriană s-a dezvoltat semnificativ din 2007, extinzându-şi reţeaua de rute şi crescând numărul de zboruri, către 40 de destinaţii şi 16 ţări. Astfel, baza din Cluj-Napoca a devenit a doua cea mai mare bază WIZZ din România. În prezent, Wizz Air conectează Clujul cu Viena, Bruxelles, Larnaca, Lyon, Nisa, Paris, Berlin, Dortmund, Frankfurt, Memmingen, Nuremberg, Chania, Corfu, Zakynthos, Tel-Aviv, Bari, Bologna, Catania, Milano, Napoli, Perugia, Roma, Veneţia, Malta, precum şi Alicante, Barcelona, Madrid, Malaga, Palma de Mallorca, Valencia şi Zaragoza. În afară de aceste rute, compania aeriană efectuează zboruri şi către Abu Dhabi, Dubai, Malmö, Basel, Birmingham, Leeds, Liverpool şi Londra.

În 2023, Wizz Air va oferi peste 2,5 milioane de locuri pentru pasagerii din Cluj-Napoca.

Compania aeriană a mărit numărul membrilor echipajului de la baza sa din Cluj-Napoca la peste 200 însoţitori de zbor şi 100 de piloţi, găzduind 7 aeronave, contribuind la dezvoltarea comunităţii şi economiei locale, precum şi la stimularea pieţei locale de muncă în aviaţie şi în sectorul turismului, se mai arată în comunicat.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: "Suntem bucuroşi să sărbătorim cea de-a 15-a aniversare a operaţiunilor din Cluj-Napoca, care este o bază importantă pentru noi încă din 2008. În ultimii 15 ani, am observat o creştere semnificativă a numărului de pasageri care călătoresc spre şi dinspre Cluj şi suntem mândri că am jucat un rol important în conectarea oraşului cu alte destinaţii din Europa şi nu numai. Wizz Air rămâne dedicată pasagerilor români şi misiunii de a oferi ocazii de călătorie la preţuri accesibile, pentru a descoperi noi destinaţii minunate."

David Ciceo, Director General, Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" Cluj a declarat cu această ocazie: "Din 2007, când Wizz Air a început să opereze în Cluj-Napoca şi mai apoi din 15 mai 2008, când aici a fost înfiinţată o bază operaţională Wizz Air, compania aeriană şi-a dezvoltat semnificativ operaţiunile şi a creat un efect de undă constructiv pentru economia locală, fapt care a adus multe alte beneficii pentru întreaga regiune. În calitatea mea de Director General al Aeroportului Internaţional «Avram Iancu» Cluj, vreau să subliniez importanţa operaţiunilor Wizz Air, deoarece asigură un flux de trafic consistent şi de încredere, care este esenţial pentru eficienţă operaţională şi profitabilitate. Aeroportul Internaţional Cluj şi Wizz Air au stabilit atunci un parteneriat de lungă durată, care se dovedeşte astăzi că a fost de un real succes, livrând un număr de 40 de destinaţii în Europa şi Orientul Mijlociu, pentru călătorii noştri din Transilvania şi nu numai."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Energia în priză
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Apanova
hidroelectrica.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

29 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6864
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1446
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7433
Gram de aur (XAU)Gram de aur282.2442

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb