Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

WIZZ AIR: Transportatorii tradiţionali să renunţe să opereze cu locuri libere la clasa business

B.F.
Companii /

 Transportatorii tradiţionali să renunţe să opereze cu locuri libere la clasa business

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai mică amprentă de mediu din Europa şi cel mai mare transportator aerian low cost din Europa Centrală şi de Est, le cere companiilor aeriene clasice să nu mai opereze cu locuri libere la clasa business pe zborurile mai scurte de cinci ore, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Clasa business ar trebui intersiză pe orice zbor scurt. Pasagerii de la business class contabilizează un impact dublu asupra mediului din perspectiva emisiilor, faţă de un pasager de la economy, iar industria este vinovată pentru menţinerea unui sistem învechit şi ineficient. Regândirea sistemului trebuia să aibă loc cu mult timp în urmă. Wizz Air le solicită companiilor aeriene să îşi ia angajamentul de a interzice călătoria la clasa business pentru orice zbor mai scurt de cinci ore. Vremea călătoriilor în stil vechi a trecut, la fel şi a clasei business, mai precizează sursa.

Jozsef Varadi, CEO Wizz Air Holding, a declarat: "Wizz Air este dedicată aviaţiei sustenabile şi lansăm un apel către companiile tradiţionale să îşi desfăşoare activitatea într-o manieră responsabilă şi să înceteze să mai opereze cu locuri libere pe zborurile scurte. Industria în ansamblu trebuie să fie mai agresivă şi să interzică clasa business pe zborurile scurte. Totodată, lansăm un mesaj către pasageri să facă alegeri informate când îşi rezervă un zbor. Vremea călătoriilor în stil vechi a apus, la fel şi clasa business."

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. NICIODATA low cost!!!!Bleah!!!!

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS