DIGI Comunications

Wood & Company a publicat raportul întocmit pentru BNET în care stabileşte un preţ ţintă de 0,973 lei/acţiune

J.P.
Piaţa de Capital / 30 octombrie 2020

Wood & Company a publicat raportul întocmit pentru BNET în care stabileşte un preţ ţintă de 0,973 lei/acţiune

Wood & Company a publicat astăzi raportul întocmit pentru societatea BNET (BITTNET SYSTEMS SA), în care se stabileşte preţul ţintă pentru de 0,973 lei/acţiune, ce implică o creştere de 49,6% faţă de preţul de raportare şi anume 0,650 lei.

Wood & Company afirmă că se aşteaptă ca Bittnet să depăşească piaţa graţie istoricului său de creştere, şi anume de 39% în primul semestru al anului, comparativ cu industria de IT, care a crescut cu 12,4% în aceaşi perioadă. De asemena se aşteaptă ca veniturile să crească cu 22,3% de la an la an. În privinţa marjei de venit net se aşteaptă de la un avans de 1,9% în 2020 la un nivel sustenabil de 10,3% în 2025.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Suntem acționari BNET.....e timpul ca acesstă companie să urce prețul acțiunii bazat pe capitalizarea mărită comparativ cu 2019,pe politica de achiziții de succes din 2020,pe rezultatele obținute și pe entuziasmul tinerilor din companie.E timpul BNET să meargă doar nord și nu sud........Succes BNET.

    1. Primul pas trecerea pe profit Am mari asteptari de la managementul soc.Sunt acționar și aștept rezultatele de la trim.3.Apoi voi mai vedea! Multa inspirație și succes !

    1.prin anii 2006-2007 campioni la astfel de majorări ,gratuite și cu bani erau comi,datora,arax și aici reteta e aceiași. Știu compar mere cu pere ,e sector de mare perspectiva, etc. etc....perspectiva era și atunci . 2. Cca 90% din acțiuni sunt detinute de pf, un singur fond polonez din 2015 care s-au umplut de bani și are nevoie de o analiză,de la un apropiAt, să descarce marfa. Am mai văzut analize cu target price a urcat în prima faza după care .... Dacă e așa mare perspectiva nu am vazut fondurile la coda sa intre in acționariat sau poate vin după ce trece de 50mil eur că acum este prea ieftin. Mai vedem la anul.

    E bine cresterea de 1.9% si apoi sare la 10.... cam mare saltul si eu fac asa ceva cind calc in parc intr-un excrement de maidanez.

    Oare sint credibil sau debilizat ??? Cam asa ma simt dupa citirea raportului Wood and blah blah....  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

09 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9212
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1382
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4671
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6712
Gram de aur (XAU)Gram de aur232.3306

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Garanti BBVA
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro