Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Yango anunţă că a primit un aviz tehnic pentru funcţionarea ca platformă digitală în România

A.I.G.
Companii /

Yango anunţă că a primit un aviz tehnic pentru funcţionarea ca platformă digitală în România

Aplicaţia de ride-hailing Yango a anunţat joi că a primit un aviz tehnic valabil doi ani de la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor pentru funcţionarea ca platformă digitală de intermediere a transportului alternativ, informează News.ro.

"Prin obţinerea avizului tehnic pentru ride-hailing, Yango a demonstrat încă o dată angajamentul faţă de piaţa din România şi planurile sale ferme de a îşi continua extinderea aici. De asemenea, încurajăm şi sprijinim eforturile partenerilor noştri şi ale şoferilor lor de a respecta prevederile Ordonanţei de Urgenţă, inclusiv obţinerea autorizaţiei pentru transport alternativ până la data de 1 februarie, termenul limită pentru autorizare, pentru a-şi putea desfăşura activitatea fără niciun impediment, în condiţiile impuse de lege", declară Andrei Voicu, regional manager al Yango în România.

Pentru a încuraja şi susţine procesul de autorizare, compania anunţă că va oferi o serie de bonusuri şoferilor partenerilor săi care vor fi în deplină conformitate până la data de 1 februarie.

Yango a intrat pe piaţa din România în iunie 2019 şi, în prezent, pune la dispoziţia utilizatorilor săi patru categorii de servicii: Econom - care oferă călătorii la preţuri începând de la 5 lei, Confort - călătorii selecte ce pornesc de la 15 lei, Premium - curse cu maşini de lux ce pornesc de la un tarif de 20 lei şi Taxi - comenzi operate de companii de taxi partenere.

Serviciul Yango/Yandex.Taxi a fost lansat în 2011, iar până la sfărşitul lunii septembrie 2018 compania a înregistrat 1 miliard de curse.

În România, principalii competitori ai companiei sunt Uber, Bolt şi Clever.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS