ICT

Zero Hedge: George Soros a creat criza refugiaţilor din Europa

V.R.
Ziarul BURSA #Internaţional / 14 iulie 2016

Miliardarul american George Soros pare că urmăreşte să distrugă graniţele naţionale, potrivit Zero Hedge, care susţine că această intenţie a miliardarului american este evidenţiată de recenta criză a refugiaţilor care a lovit Europa.

Zero Hedge aduce în atenţie o investigaţie realizată de garretgalland.com., care notează: "Multă lume crede că această criză a refugiaţilor a fost determinată de războiul civil din Siria. Dar, v-aţi întrebat vreodată cum de oamenii aceştia, refugiaţii, au ştiut brusc că Europa îşi va deschide porţile şi îi va pofti înăuntru?".

Criza refugiaţilor nu este un fenomen care s-a produs în mod natural, iar debutul său a coincis cu donaţiile băneşti oferite de Fundaţia pentru o Societate Deschisă a lui Soros Institutului de politici pentru migraţie şi Platformei pentru cooperare internaţională în privinţa migranţilor fără documente, scrie sursa, care adaugă că ambele organizaţii susţin aducerea musulmanilor din lumea a treia în Europa.

Garretgalland.com arată că Soros nu doar este omul care dirijează din umbră organizaţiile ce susţin venirea migranţilor musulmani în Europa, ci chiar "arhitectul Planului Merkel".

Sursa menţionează că "Planul Merkel" a fost creat de think-thank-ul European Stability Initiative, al cărui preşedinte, Gerlad Knaus, este un apropiat colaborator al fundaţiilor lui Soros.

Planul propune ca Germania să garanteze azil pentru aproximativ 500.000 de refugiaţi sirieni, iar împreună cu alte state europene, Berlinul să ajute Turcia să obţină pentru cetăţenii săi dreptul de liberă trecere în UE.

Planul lui Soros nu a mers, însă, aşa cum sperau iniţiatorii, pentru că multe state s-au opus primirii migranţilor şi chiar au reintrodus controlul la frontieră, potrivit sursei.

Conform analizei, Soros este interesat să umple Europa cu migranţi pentru că a pariat împotriva burselor americane şi anticipează că haosul din Europa va contamina şi SUA, ceea va duce la o prăbuşire în spirală a burselor americane.

David Galland de la garretgalland.com. spune: "Umplerea bătrânului continent cu milioane de musulmani neasimilabili va avea drept consecinţă directă haosul economic şi social, de care Soros va profita din plin, din moment ce tentaculele sale controlează cele mai importante evenimente geopolitice".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

07 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9262
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0800
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4941
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6770
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro