ZIARUL BURSA

25 octombrie 2006
Iuliu Winkler

Premieră: Bugetul pe 2007 pentru programele de export va scădea

Emilia OlescuCompanii / 25 octombrie 2006 /

Bugetul pentru anul viitor, aprobat de Guvern în vederea susţinerii programelor de export, este cu 5% mai mic faţă de cel aferent anului în curs, a precizat Mihai Ionescu, co-preşedintele Consiliului de Export (CE) şi preşedintele Agenţiei Naţionale a Exportatorilor şi Importatorilor din România (ANEIR).

Răzvan Paşol este directorul general al SSIF "Intercapital"

DEMISIE DIN CONSILIUL BURSEIPaşol na turbinca!

MAKEPiaţa de Capital / 25 octombrie 2006 /

Răzvan Paşol, şi-a dat demisia ieri din Consiliul de administraţie al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), acuzând diferenţa dintre viziunea sa şi a majorităţii din Consiliu, în privinţa strategiei de dezvoltare a Bursei.

Comisariada

Cornel CodiţăEditorial / 25 octombrie 2006

Cornel Codiţă

Sub aspect juridic, un membru al Comisiei Europene nu este nimic mai mult decît un "funcţionar" al unei instituţii internaţionale, dar prin atribuţii, statut şi capacitate de influenţă, el este echivalentul unui "ministru european".

Ediţia din 25.10.2006
Ediţia din 14.08.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
CNA rămîne cu 11 membri

CNA rămîne cu 11 membri

F.A.Companii / 25 octombrie 2006 /

Membrii Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă a Camerei Deputaţilor au finalizat, ieri, proiectul de lege privind modificarea Legii audiovizualului.

VOCILustraţie la Banca Naţională?

Eugen IonescuEditorial / 25 octombrie 2006

Tot mai multe voci cer lustraţia foştilor lideri comunişti, foştilor securişti, mai nou şi a compozitorilor care au glorificat epoca de aur.

Legea Agenţiei Naţionale de Integritate, elaborată de Ministerul Justiţiei şi susţinută de Monica Macovei, după ce părea imperfectă, a fost ciopârţită de parlamentari.

Puterea corupţiei poate creşte odată cu integrarea

Cătălin BălanPolitică / 25 octombrie 2006 /

Presiunea Comisiei Europene asupra autorităţilor de la Bucureşti va scădea odată cu 1 ianuarie 2007, iar europenii ne vor lăsa să ne descurcăm singuri în această privinţă, au spus reprezentanţii Centrului de Resurse Juridice (CRJ).

Piaţa est-europeană a crescut veniturile "Fujitsu" cu 34%

Piaţa est-europeană a crescut veniturile "Fujitsu" cu 34%

Ioana RosenbergCompanii / 25 octombrie 2006 /

Strategia pentru zona est-europeană a crescut veniturile "Fujitsu"cu 34% pe acest segment, în condiţiile în care piaţa de hardware din ţările vest-europene s-a confruntat cu un climat nefavorabil, ne-au declarat reprezentanţii...

Tornado Sistems îşi dezvoltă parteneriatele

Dragoş RizeaCompanii / 25 octombrie 2006 /

Compania Tornado Sistems, principal distribuitor de echipamente de tehnică de calcul şi networking din România, a lansat la cea de-a XII-a ediţie NetWell, desfăşurat la sfîrşitul săptămînii trecute, noul program de marketing SENTRIQ.

"Paneuro Company" se divizează

Ioana RosenbergCompanii / 25 octombrie 2006 /

Acţionarii SC "Paneuro Company" SRL Târgu Mureş, membră a grupului de firme "Paneuro", activând în domeniul pieţei auto, au hotărât divizarea societăţii.

Bursa se reaşază

Bursa se reaşază

A.S.Piaţa de Capital / 25 octombrie 2006 /

BET-C, indicele general al Bursei, a încheiat ziua în scădere cu 0,09%, iar indicele BET, care urmăreşte evoluţia cotaţiilor celor mai lichide zece acţiuni, s-a situat aproape la valoarea de la închiderea de luni.

urmare de Marti 24.10.2006MONITORUL OFICIAL

F.A.Companii / 25 octombrie 2006 /

1.403. Hotărâre pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 1.718/2005 privind autorizarea Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru încheierea unor contracte comerciale de achiziţii publice şi a Ministerului Finanţelor Publice de a...

Producţia şi profiturile BP - în declin

Producţia şi profiturile BP - în declin

Alina VasiescuInternaţional / 25 octombrie 2006 /

Producţia companiei petroliere BP, cea mai mare din Europa, a scăzut în trimestrul al treilea din 2006, ca urmare a închiderii unor câmpuri pe care le operează în SUA, inclusiv a zăcământului Prudhoe Bay (parţial închis în august), care produce,...

Creşte cota de piaţă a "Whirlpool"

Creşte cota de piaţă a "Whirlpool"

A.V.Internaţional / 25 octombrie 2006 /

Compania americană "Whirlpool" Corp., cel mai mare producător mondial de aparatură electrocasnică, raportează o creştere a câştigurilor sale pe cel de-al treilea trimestru din acest an, ca rezultat al disponibilizărilor şi al majorării...

"Volvo" - profituri peste aşteptări

A.V.Internaţional / 25 octombrie 2006 /

Compania suedeză "Volvo" AB, al doilea constructor european de camioane, raportează o creştere peste aşteptări a profiturilor sale în trimestrul al treilea din 2006, datorită cererii mari pentru vehiculele care întrunesc standardele de...

Podurile avariate de inundaţii - refăcute cu bani BIRD

Emilia OlescuCompanii / 25 octombrie 2006 /

Guvernul ţării noastre, prin Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului (MTCT), a constractat un împrumut de la Banca Internaţională pentru reconstrucţie şi Dezvoltare (BIRD), în vederea finanţării proiectului de refacere a...

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

13 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8344
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0836
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4894
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3431
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.5118

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo