ZIARUL BURSA

07 mai 2007

OPINIIUn precedent promiţător

Constantin CojocaruEditorial / 07 mai 2007

Constantin Cojocaru

În continuarea eforturilor de a mai câştiga ceva procente electorale şi de a-şi prelungi, astfel, şederea la conducerea statului, actualii noştri guvernanţi sunt pe cale de a adopta un proiect de lege care, după opinia mea, se poate constitui într-un precedent cu mare impact asupra economiei şi societăţii româneşti.

EDITORIALJocul de-a democraţia

Cristian PirvulescuEditorial / 07 mai 2007

Cristian Pirvulescu

După o jumătate de secol de dictaturi consecutive şi un deceniu şi jumătate de democraţie mimată, politica şi-a deschis larg porţile, iar spectacolul politic, ascuns până atunci, cu grijă, publicului, şi-a impus refrenul de mahala.

Mihai Nicolaevici

11 ani de "administrare" suplimentară SAFI

Mihai Nicolaevici, Preşedinte ANPI,Piaţa de Capital / 07 mai 2007

(Comunicat ANPI)

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Investitorilor (ANPI) informează autorităţile şi publicul că pe 26 aprilie 2007 s-au împlinit 11 de ani de când CNVM a încredinţat în mod fraudulos adminis­trarea Fondului Mutual al Oamenilor de Afaceri (FMOA) constituit din 220.000 investitori, fără acordul acestora, grupului Elvila, după ce devenise clar că grupul respectiv devalizeze fondul.

Ediţia din 07.05.2007
Gala BURSA 2019
Ediţia din 13.11.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle

Check Point lansează IPS-1

C.P.Companii / 07 mai 2007

Check Point Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat lansarea IPS-1 (tehnologie achiziţionată de la NFR Security), o soluţie-sistem de prevenire a accesului neautorizat (IPS) dedicată, care oferă minimizare în...

Tehnologiile mobile nu sunt un pericol pentru sanatate

C.P.Companii / 07 mai 2007

Ministerul Comunicaţilor si Tehnologiei Informaţiei a lansat broşura "Comunicaţiile mobile şi sănătatea", pentru informarea corectă şi obiectivă a populaţiei în ceea ce priveşte influenţa câmpurilor de radiofrecvenţă generate de...

Evoluţii pozitive pe bursele europene

Evoluţii pozitive pe bursele europene

Alina VasiescuInternaţional / 07 mai 2007

Acţiunile europene au încheiat în creştere săptămâna trecută, pe fondul intensificării speculaţiilor de preluare şi al rezultatelor peste aşteptări publicate de anumite companii.

"Reuters" ar putea primi o ofertă de preluare

"Reuters" ar putea primi o ofertă de preluare

Alina VasiescuInternaţional / 07 mai 2007

Grupul britanic "Reuters Group" Plc, cel mai mare furnizor mondial de informaţii financiare (listat), a anunţat, la finele săptămânii trecute, că a fost contactat de o parte interesată, care i-ar putea înainta o ofertă de preluare.

"Kodak" revine la pierderi

Alina VasiescuInternaţional / 07 mai 2007

Compania americană "Eastman Kodak" Co., cel mai mare producător mondial din domeniul foto, anunţă pierderi pentru primul trimestru din acest an, din cauza cheltuielilor aferente disponibilizărilor şi închiderii unor fabrici.

Scad profiturile "Total"

Alina VasiescuInternaţional / 07 mai 2007

Total" SA, a treia companie petrolieră din Europa, şi-a diminuat cu 11% profitul în primele trei luni din 2007, ca urmare a deprecierii dolarului şi a reducerii preţului energiei.

Rompetrol Group - Q1 2007 Turnover of USD 1,24 Bln

F.A.English Section / 07 mai 2007

The Rompetrol Group NV (TRG) posted in Q1 2007 a turnover approaching 1.24 billion USD and an EBITDA of 41 million USD, 36% above estimates, compared to the 8 million USD reported for the similar period of 2006, according to preliminary financial...

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
GALA PREMIILOR PIEŢEI DE CAPITAL 2019
Life Dental Spa - Clinica Dentara Laser
Petrecere de Crăciun de poveste la Resturant Elisabeta
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo