ZIARUL BURSA

17 septembrie 2008
Cântarea "Esplanadei"

Cântarea "Esplanadei"

Cătălin DeacuCompanii / 17 septembrie 2008

Omul de afaceri clujean, Arpad Paszkany nu are nicio legătură cu proiectul "Esplanada", a declarat, ieri, în cadrul unui seminar de specialitate, Sandor Nyul, Chief Operating Officer al "Trigranit" Development România, compania responsabilă de execuţia proiectului, aflat în dezbatere publică de patru ani.

Cine a avut globul de cristal?

Cine a avut globul de cristal?

Adina ArdeleanuPiaţa de Capital / 17 septembrie 2008

Dacă analiştii băncilor au, de obicei, estimări precise des­pre evoluţia viitoare a cursului de schimb, a inflaţiei, oamenii din piaţa de capital se feresc, de cele mai multe ori, să răspundă la întrebarea "când îşi revine Bursa de la noi?" Răs­punsul clasic: "Nu am un glob de cristal!"

Căderi mai mari, pe zi ce trece

Căderi mai mari, pe zi ce trece

Ana SăbiescuPiaţa de Capital / 17 septembrie 2008

Valul de scăderi de la Bursa de Valori Bucureşti a făcut şi ieri victime, mai ales în sectorul societăţilor de investiţii financiare, indicele BET-FI ajungând sub pragul de 30.000 de puncte.

Ediţia din 17.09.2008
Ediţia din 05.06.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle

Hotel de 12 milioane de euro, la Arad

Paula Bulzan, AradCompanii / 17 septembrie 2008 /

Compania arădeană "Mr. Fab" va investi 12 milioane de euro în construcţia unui hotel de patru stele, la ieşirea din municipiul Arad înspre Nădlac.

"Hewlett-Packard" elimină aproape 25.000 de salariaţi

Alina VasiescuInternaţional / 17 septembrie 2008

Compania americană "Hewlett-Packard" Co. (HP), cel mai mare producător de calculatoare personale din lume, va reduce aproape 7,5% din forţa sa de muncă, respectiv 24.600 de salariaţi, ca parte a integrării societăţii "Electronic Data...

"KazMunaiGas EP" şi-a majorat profitul cu 146%

Alina VasiescuInternaţional / 17 septembrie 2008

"KazMunaiGas Exploration Production" ("KazMunaiGas EP"), divizie a companiei energetice de stat din Kazahstan, anunţă, pentru trimestrul al doilea din 2008, un profit de peste două ori mai mare faţă de anul trecut, ca urmare a...

HTC lansează terminalul Touch HD focusat pe divertisment

C.P.Companii / 17 septembrie 2008

HTC, lider mondial în producerea de terminale inovatoare din punct de vedere al designului şi tehnologiei, lansează un nou terminal, HTC Touch HD, un dispozitiv focusat pe divertisment care va transforma experienţa multimedia pe telefonul mobil.

"Viromet" a trecut pe profit

Ovidiu Vrânceanu, BraşovPiaţa de Capital / 17 septembrie 2008 /

Compania Viromet Victoria, aflată "sub umbrela" grupului InterAgro, a încheiat primul semestru cu un profit net de 110.566 lei, după ce în perioada similară a anului anterior înregistrase pierderi de 6,7 milioane de lei.

"Romgaz" are sucusală la Bratislava

N.I.Companii / 17 septembrie 2008

Producătorul de gaze naturale "Romgaz" şi-a deschis sucusală la Bratislava, în Slovacia, şi l-a numit director de sucursală pe Veres Ladislau, a declarat, ieri, directorul general al companiei, Francisc Toth.

Romanian Discovery Adventure Challenge 2008 la a cincea ediţie

C.P.Companii / 17 septembrie 2008

Discovery România a organizat a 5-a ediţie a incitantei competiţii sportive anuale, Discovery Adventure Challenge 2008, invitându-şi partenerii din domeniul vânzării de publicitate şi din media să îşi testeze abilităţile de supravieţuire în...

Conflictul de la ICA Ghimbav continuă

Ovidiu Vrânceanu,BraşovCompanii / 17 septembrie 2008 /

Cei 150 de salariaţi ai societăţii Construcţii Aeronautice SA, desprinsă din IAR Ghimbav, au continuat şi ieri protestele legate de neacordarea salariilor în ultima lună şi jumătate.

"Sano Vita" devine partener al "Sanitarium" Australia

"Sano Vita" devine partener al "Sanitarium" Australia

Cornelia AngelescuCompanii / 17 septembrie 2008 /

Compania "Sanitarium", unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de produse din cereale integrale din Australia, a încheiat un parteneriat de distribuţie cu firma românească "Sano Vita" din Rm.Vâlcea.

Romtelecom a investit un milion de euro într-un call-center

Ovidiu Vrânceanu,BraşovCompanii / 17 septembrie 2008

Romtelecom a investit un milion de euro în primul call-center naţional care se va ocupa de promovarea şi vânzarea produselor şi serviciilor companiei atât pentru clienţii existenţi, cât şi pentru cei noi din categoria IMM-urilor, aces­ta fiind...

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Pactul pentru muncă
Livestreaming Teatrul Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii