ZIARUL BURSA

24 iunie 2009
"Bursagrirom", controlată, potrivit unor surse, de Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila , deţine 45,81% din Istru Brăila. Surse din piaţă ne-au spus, însă, că "Bursagrirom" ar fi, de fapt, acţionarul majoritar, controlând peste 51% din titlurile ISTR, în mod concertat cu câţiva acţionari minoritari.

Minoritarii acuză evaluări măsluite la "Istru" Brăila

Ştefania CiocîrlanPiaţa de Capital / 24 iunie 2009

Evaluările "măsluite" asupra societăţilor care se retrag de la tranzacţionare, în detrimentul acţionarilor minoritari, riscă să devină o practică recurentă pe piaţa noastră de capital, subminând încrederea investitorilor de la Bursa de Valori Bucureşti.

Subvenţii deturnate, importuri 70%

LEGUMELE ÎN PLINĂ FIERBERE:Subvenţii deturnate, importuri 70%

Cătălin DeacuCompanii / 24 iunie 2009

Legumele importate în cantităţi masive şi vândute ulterior ca fiind produse în ţară şi subvenţiile de producţie acordate unor afacerişti care nu produc, ci importă sau cumpără marfă de la adevăraţii producători, sunt două probleme care îi duc la sapă de lemn pe legumicultorii noştri.

Ediţia din 24.06.2009
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
"Peugeot" aşteaptă pierderi de 1-2 miliarde euro

"Peugeot" aşteaptă pierderi de 1-2 miliarde euro

Alina VasiescuInternaţional / 24 iunie 2009

"PSA Peugeot Citroen", cel mai mare producător auto din Franţa, res­pectiv al doilea din Europa, ar putea consemna pierderi operaţionale de până la 2 miliarde euro (2,8 miliarde dolari) în 2009, potrivit oficialilor companiei.

Conducere nouă la "Toyota"

Alina VasiescuInternaţional / 24 iunie 2009

Acţionarii celui mai mare producător auto japonez, "Toyota Motor" Corp., au aprobat, ieri, numirea lui Akio Toyoda în postul de preşedinte - director general.

Ascensiune în sectorul utilităţilor din Europa

Ascensiune în sectorul utilităţilor din Europa

Alina VasiescuInternaţional / 24 iunie 2009

Acţiunile societăţilor listate pe pieţele din Europa s-au înscris pe un trend ascendent ieri, după ce "JPMorgan Chase & Co." şi-a modificat în sens pozitiv recomandarea pentru sectorul utilităţilor ("overweight", de la...

Becali nu poate părăsi ţara

F.A.Politică / 24 iunie 2009

Gigi Becali nu poate părăsi ţara, a decis, ieri, Judecătoria Sectorului 1, însă decizia nu este definitivă şi poa­te fi atacată de patronul echipei de fotbal Steaua, informează NewsIn.

Predoiu cere avizul CSM pentru reinvestirea lui Ţuluş la DNA

F.A.Politică / 24 iunie 2009

Ministrul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti, Cătălin Predoiu, a solicitat avizul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) pentru reînves­tirea lui Doru Ţuluş în funcţia de procuror şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe şi...

Nicolae Nemirschi

ANI sesizează Parchetul în cazul ministrului Nemirschi

N.I.Politică / 24 iunie 2009

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat, ieri, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în cazul ministrului Mediului, Nicolae Nemirschi, pentru cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii.

Monica Iacob Ridzi, cercetată de DNA

C.D.Politică / 24 iunie 2009

Procurorul general Laura Codruţa Kovesi a anunţat, ieri, printr-o adresă remisă deputaţilor, că Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a înregistrat denunţul PNL în cazul ministrului Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi.

Nou director la Compania Naţională a Huilei

A.G.R.Companii / 24 iunie 2009

Noul director general al Companiei Naţionale a Huilei (CNH) Petroşani este, începând de ieri, Constantin Jujan, el fiind numit în funcţie printr-un ordin al ministrului Economiei, Adriean Videanu, în urma unei analize economice efectuate...

De unde vine speranţa?

Cornel CodiţăEditorial / 24 iunie 2009

Cornel Codiţă

Fără nicio teamă de simplificare, toată istoria României moderne se poate reduce la această întrebare, pe care şi-o pune orice naufragiat pe insula propriei neputinţe.

Cinci produse noi pentru IMM-uri la GarantiBank

A.A.Bănci-Asigurări / 24 iunie 2009 /

GarantiBank are cinci noi produse şi servicii pentru întreprinderile mici şi mijlocii, potrivit unui comunicat de presă al băncii, respectiv credite IMM, credite pentru profesiuni liberale, pachete de produse pentru IMM, linia de credit POS şi...

"Rewe" deschide al treilea magazin "Penny Market"

"Rewe" deschide al treilea magazin "Penny Market"

Paula Bulzan,AradCompanii / 24 iunie 2009 /

Un nou magazin Penny Market se deschide, astăzi, în Arad. Magazinul este amplasat pe un teren în suprafaţă de 4.500 de metri pătraţi, cu o suprafaţă de vânzare de 761 de metri pătraţi şi cu o parcare de 70 de locuri.

MySpace va disponibiliza 300 angajaţi la nivel internaţional

F.A.Companii / 24 iunie 2009

Portalul de socializare online MySpace, filială a grupului american News Corporation, a anunţat marţi că îşi va restructura activităţile la nivel internaţional, prevăzând închiderea a cel puţin patru reprezentanţe şi desfiinţarea a cel puţin 300...

"Intel" va vinde procesoare pentru telefoanele mobile Nokia

F.A.Companii / 24 iunie 2009

Intel Corp., cel mai mare producător mondial de cipuri, va vinde procesoare producătorului de telefoane mobile Nokia Oyj, marcând astfel un pas decisiv pentru Intel în industria telefoniei mobile, a spus o persoană apropiată situaţiei, pentru...

Ziarul BURSA

15 ianuarie
BTPay
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

15 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0172
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5274
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4853
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.4568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo