ZIARUL BURSA

22 ianuarie 2010
Cum arată Transgaz la doi ani de la listarea pe Bursă

Cum arată Transgaz la doi ani de la listarea pe Bursă

IZABELA SÎRBUPiaţa de Capital / 22 ianuarie 2010

La doi ani de la listarea companiei de transport al gazelor naturale "Trans-gaz" Mediaş (simbol TGN) la Bursa de Valori Bucureşti, preţul de pe piaţă al acţiunilor TGN (n.r. 185,5 lei) este în continuare sub cel din oferta publică, când ultimul preţ de tranzacţionare al drepturilor de alocare a fost de 286 de lei.

CNVM a decis că Petru Prunea, fostul preşedinte-director general al intermediarului, nu mai are voie să activeze cinci ani pe piaţa de capital autohtonă.

LA UN AN DE LA FRAUDA DE LA DEVA: Începe procesul "Broker" Cluj. Primul termen de judecată, la finele lunii ianuarie

ŞTEFANIA CIOCÎRLANPiaţa de Capital / 22 ianuarie 2010

Procesul fostei directoare a sucursalei din Deva a "Broker" Cluj, Adriana Constantin, începe săptămâna viitoare, la Tribunalul din Hunedoara, după aproape un an de zile de când mai multe sute de investitori au reclamat că şi-au pierdut banii şi acţiunile în urma unei fraude la sucursala pe care aceasta o conducea.

Ediţia din 22.01.2010
Ediţia din 09.07.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle

Vânzările Bursei din Londra, în declin

Alina VasiescuInternaţional / 22 ianuarie 2010

"London Stock Exchange Group" Plc (LSE), operatorul Bursei de Valori din Londra, şi-a redus cu 9% vânzările în cel de-al treilea trimestru fiscal, din cauza volumelor mai reduse de tranzacţionare.

"Francezi" sînt gladiatorii pe care i-a "încazarmat" Petre Velicu la Galeria Ana, de pe Pangratti, în plina lor glorie pe care "parizianul" nostru le-a asigurat-o pe plaiuri străine de noi, dar nu de ei. .

Cenuşă şi zăpadă

Marius TiţaInvestiţii Personale / 22 ianuarie 2010 /

Anul acesta a început, pe piaţa licitaţiilor de artă, de parcă nici nu s-a încheiat anteriorul. La mijlocul lunii, imediat ce s-a adunat lumea pe la birouri şi case, s-a petrecut pachetul de vînzări Alis-Goldart, prima sîmbăta, a doua, duminică.

România are un potenţial semnificativ în domeniul agricol, iar noi, prin expertiza noastră, putem contribui la dezvoltarea agriculturii", susţine Douglas MacArthur, preşedintele CASP

Noi cu terenurile agricole, canadienii cu expertiza

COSMINA CAPALĂUMacroeconomie / 22 ianuarie 2010 /

Delegaţia reprezentanţilor Parteneriatului Canadian pentru Sustenabilitatea Agriculturii (Canadian Agri-Sus-tainability Partnership - CASP), a prezentat, recent, concluziile vizitei oficiale în România, acestea referindu-se, în principal, la...

Ajutor de stat pentru modernizarea reţelelor de distribuţie

A.T.Companii / 22 ianuarie 2010 /

Odată cu publicarea în Monitorul Oficial din această săptămână, a intrat în vigoare schema de ajutor de stat, în valoare totală de 28,4 milioane de euro, pentru investiţii în extinderea şi modernizarea reţelelor de distribuţie a electricităţii şi...

Ludovic Orban

Congresul PNL, în septembrie

F.A.Politică / 22 ianuarie 2010

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, că, "cel mai probabil", Congresul liberalilor se va putea organiza în luna septembrie, dat fiind că la sfârşitul lui ianuarie acest for va fi convocat de către Delegaţia...

Un an de singurătate

Cornel CodiţăEditorial / 22 ianuarie 2010

Cornel Codiţă

Pentru Barack Hussein Obama, chiriaşul de la Casa Albă, a trecut primul an petrecut în noua locuinţă.

HR Club are un nou director executiv

C.P.Companii / 22 ianuarie 2010

HR Club, asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România, anunţă că funcţia de director executiv al Clubului a fost preluată, începând cu luna ianuarie a acestui an, de Anca Podoleanu.

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii