ZIARUL BURSA

15 octombrie 2013
Daniel Constantin: "Trebuie să ieşim din zona de subzistenţă şi să producem pentru piaţă"

CONFERINŢA BURSA - "AGRI-BUSINESS PE PROFIT: FINANŢAREA AFACERILOR DIN AGRICULTURĂ"Daniel Constantin: "Trebuie să ieşim din zona de subzistenţă şi să producem pentru piaţă"

Companii / 15 octombrie 2013

Update 19:51 Daniel Constantin: "Aproape 50% din producţia de legume vândută în hipermarketuri este de provenienţă românească" 

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a afirmat, astăzi, în conferinţa Agri-business pe profit, că aproape 50% din producţia de legume vândută în hipermarketurile din ţara noastră este de provenienţă românească.

Ponta se poate "mândri" cu un nou eşec - privatizarea CFR Marfă

UPDATE: DEŞI STOICA NU-I DIACONESCU ŞI MĂNESCU NU-I VULPESCUPonta se poate "mândri" cu un nou eşec - privatizarea CFR Marfă

EMILIA OLESCUCompanii / 15 octombrie 2013

Statul român a ratat din nou privatizarea CFR Marfă.

După mai multe runde de discuţii care au avut loc zilele trecute între reprezentanţii Ministerului Transporturilor şi cei ai Grup Feroviar Român, care a câştigat licitaţia de privatizare, cele două părţi nu au ajuns la o decizie comună referitoare la momentul finalizării acestui proces.

----

Update 19:00 Stoica: "Dacă aş face o acţiune, aş face-o împotriva comisiei de privatizare"

"Dacă privatizarea se reia, ni se pare normal să participăm din nou. Sperăm să avem şansa unui proces de privatizare mult mai bine organizat", a precizat omul de afaceri Gruia Stoica.

Cutremurele şi gazele de şist, varianta mioritică

Cutremurele şi gazele de şist, varianta mioritică

A.T.Miscellanea / 15 octombrie 2013

Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale (ANRM) a lansat un portal dedicat gazelor de şist, în care se arată că fracturarea hidraulică poate cauza seismicitate indusă care se manifestă ca evenimente microseismice sau microcutremure, dar că magnitudinea acestor evenimente seismice este foarte mică şi nu poate fi detectată la suprafaţa terenului.

BNR a aprobat planul de divizare al ATE Bank România

BNR a aprobat planul de divizare al ATE Bank România

ALEXANDRU SÂRBUBănci-Asigurări / 15 octombrie 2013

Banca Naţională a României (BNR) a aprobat planul de divizare a ATE Bank România, în urma căruia întreg portofoliul de credite şi a o parte a portofoliului de depozite ale acesteia au trecut la Piraeus Bank România, ne-a declarat Marinel Burduja, care urmează să deţină funcţia de preşedinte al instituţiei de credit care va rezulta din reorganizarea ATE, sub rezerva aprobării de către Banca Centrală.

Apropiaţii lui Elan Schwartzenberg, puşi sub acuzare în dosarul Realitatea Media

UPDATEApropiaţii lui Elan Schwartzenberg, puşi sub acuzare în dosarul Realitatea Media

C.I.Media-Advertising / 15 octombrie 2013

Update 10:26 

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a anunţat, astăzi, că alte trei persoane sunt urmărite penal pentru "acţiuni infracţionale" în cadrul procedurii de insolvenţă a Realitatea Media. Cele trei persoane sunt: Sorin Ionuţ Barbu - partener de afaceri şi asociat al lui Elan Schwartzenberg, Mircea Mirel Amariţei - avocat în cadrul Realitatea Media şi Maricel Păcuraru - om de afaceri.

Grecia vrea să rostogolească obligaţiuni de 4,5 miliarde euro

V.R.Jurnal de criză / 15 octombrie 2013

Grecia intenţionează să acopere o parte din deficitul de finanţare pentru anul următor prin rostogolirea unor obligaţiuni în valoare de aproximativ 4,5 miliarde euro, care ajung la maturitate în martie 2014 şi pe care Guvernul de la Atena le-a emis ca să sprijine băncile locale, potrivit declaraţiilor ministrului elen de finanţe, Yannis Stournaras.

Ediţia din 15.10.2013
Ediţia din 10.04.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle

Siveco România a deschis un birou în capitala Turciei

Companii / 15 octombrie 2013

Siveco România a deschis un birou în Ankara, capitala Turciei, al treilea din zona Asiei, după cele din Emiratele Arabe Unite şi Kazahstan, ca urmare a intensificării activităţilor comerciale în această ţară, a anunţat producătorul de aplicaţii...

MACRO NEWSLETTER: 15 octombrie 2013

MACRO NEWSLETTER: 15 octombrie 2013

Internaţional / 15 octombrie 2013

Preţurile de consum din Danemarca au crescut peste aşteptări în septembrie 2013, cu o rată anuală de 0,5%, după un avans de 0,4% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri lunare de 0,3%, după o creştere de 0,1% în luna anterioară.

"Ikea" şi-a majorat cota de piaţă la nivel mondial

"Ikea" şi-a majorat cota de piaţă la nivel mondial

Companii / 15 octombrie 2013

Compania suedeză "Ikea", cel mai mare distribuitor mondial de mobilă, şi-a majorat cu 3,1% vânzările globale în exerciţiul fiscal 2012/2013 (încheiat în 31 august), la 27,9 miliarde euro, extinzându-şi cota de piaţă în aproape toate...

Moartea unui astronaut

Cătălin AvramescuEditorial / 15 octombrie 2013

Cătălin Avramescu

Pe coperţile revistelor erau nişte domni chipeşi, cu privirea concentrată. Îmbrăcaţi impecabil, în costum, uniformă militară sau în combinezon de pilot. Aceştia erau eroii din vremea copilăriei mele. Astronauţi, cosmonauţi, aviatori sau...

DTLAWYERS
ApanovaAdvertisement
Business Card
BTPay

ENGLISH SECTION

more articles

Conferinţele Teatrului Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii