ZIARUL BURSA

20 noiembrie 2013
Ciripit de Cinteză, la Senat, în scandalul CEC Bank

Ciripit de Cinteză, la Senat, în scandalul CEC Bank

ALEXANDRU SÂRBUBănci-Asigurări / 20 noiembrie 2013

Nicolae Cinteză, directorul Direcţiei de Supraveghere din cadrul Băncii Naţionale a României (BNR), urmează să se prezinte, pe 9 decembrie, în faţa subcomisiei însărcinate să verifice dacă activitatea CEC Bank a fost conformă cu regulile procedurale prevăzute în statutul şi regulamentele proprii.

Avem energie, dar nu ştim cum s-o vindem

Avem energie, dar nu ştim cum s-o vindem

ALINA TOMA VEREHACompanii / 20 noiembrie 2013

Piaţa reglementată de energie era, în anii trecuţi, sperietoarea producătorilor, care nu au fost deloc încântaţi de preţurile mici stabilite de reglementator (ANRE) pentru cantităţile importante de energie pe care au fost obligaţi să le livreze populaţiei şi micilor agenţi economici.

Cotaţia petrolului, la nivelul minim al ultimelor cinci luni

ESTIMĂRI MAI PUŢIN OPTIMISTE PRIVIND ECONOMIA MONDIALĂCotaţia petrolului, la nivelul minim al ultimelor cinci luni

A.V.Materii Prime / 20 noiembrie 2013

Preţul futures al petrolului brut a scăzut ieri, pe piaţa americană, până la cel mai redus nivel din ultimele cinci luni, după ce Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE) şi-a redus puternic estimările de creştere a economiei globale în 2013 şi 2014, în principal ca urmare a încetinirii marilor pieţe emergente.

Investiţiile la Cupru Min, pe ultima sută de metri

Investiţiile la Cupru Min, pe ultima sută de metri

ALEXANDRA CRĂCIUNCompanii / 20 noiembrie 2013

Atragerea unor investitori la societatea mineră Cupru Min Abrud se află pe ultima sută de metri, urmând ca, la începutul săptămânii viitoare, plicurile cu ofertele finale să fie deschise de către comisia însărcinată cu acest proces, potrivit unor surse din companie.

Victor Ponta: "Vreau să văd cât mai rar primari sau preşedinţi de CJ care vor arunca vina spre Bucureşti atunci când cetăţenii lor au o solicitare şi au o necesitate".

GUVERNUL ŞI-A ASUMAT RĂSPUNDEREA PE DESCENTRALIZARERădulescu, PDL: "Descentralizarea aduce avantaje Consiliilor Judeţene şi probleme cetăţenilor"

EMILIA OLESCUPolitică / 20 noiembrie 2013

Guvernul şi-a asumat, ieri, răspunderea în faţa plenului reunit al Parlamentului asupra proiectului de lege privind descentralizarea.

Începând de ieri, există un termen de trei zile pentru depunerea unei moţiuni de cenzură în acest caz, a spus preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea, la finalul şedinţei, de la care parlamentarii PDL au absentat.

Senatul a adoptat cu 119 voturi "pentru", 3 voturi "împotrivă" şi 6 abţineri, Raportul elaborat de Comisia parlamentară specială pentru Roşia Montană, privind respingerea legii exploatării din Apuseni.

Senatul spune "nu" legii exploatării de la Roşia Montană

A.C.Politică / 20 noiembrie 2013

După ce, în urmă cu o săptămână, membrii comisei care s-a ocupat cu evaluarea proiectului miner de la Roşia Montană au avizat negativ actul legislativ care ar fi permis exploatarea auriferă din Apuseni, a venit rândul Senatului să respingă proiectul convenit de Guvern şi conducerea companiei Gabriel Resources.

Ediţia din 20.11.2013
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

eMag deţine 50% din retailul online din Bulgaria

Companii / 20 noiembrie 2013

Magazinul online eMag, cel mai mare jucător de pe piaţa de retail online IT&C din România, a ajuns la cotă de piaţă de 50% în Bulgaria, la un an de la lansare, şi estimează că într-un an va deveni lider şi în Ungaria, unde şi-a lansat...

"Danske Bank" taie încă 250 de posturi

ALINA VASIESCUInternaţional / 20 noiembrie 2013

"Danske Bank", cea mai mare bancă din Danemarca, va elimina 250 de locuri de muncă în vederea reducerii costurilor sale, potrivit anunţului făcut ieri de instituţia financiară.

Tăria de a visa frumos libertatea

CORNEL CODIŢĂEditorial / 20 noiembrie 2013

CORNEL CODIŢĂ

Realitate, vis, realitate! Un balans care a fascinat omul dintotdeauna şi a sedimentat structuri perene ale culturii, de la miturile antichităţii, la literatură contemporană.

REVISTA PRESEI 20.11.2013

Willy HomnerRevista Presei / 20 noiembrie 2013

ADEVARUL 

Ponta, părăsit de Antonescu în Parlament

Guvernul, prin vocea premierului Victor Ponta, şi-a angajat marţi răspunderea în faţa Parlamentului pe proiectul privind legea descentralizării administrative.

REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 20.11.2013

V.R.Revista Presei / 20 noiembrie 2013

FINANCIAL TIMES

JPMorgan, la o înţelegere de 13 miliarde dolari cu Justiţia din SUA

JPMorgan Chase a convenit, ieri, să plătească 13 miliarde de dolari într-o înţelegere cu Departamentul de Justiţie al SUA şi autorităţile de stat pentru...

Cinteză to chirp before the Senate in the CEC Bank row

Cinteză to chirp before the Senate in the CEC Bank row

ALEXANDRU SÂRBU (Translated by Cosmin Ghidoveanu)English Section / 20 noiembrie 2013

Nicolae Cinteză, (ed: note: cinteză - chaffinch) the head of the oversight department of the Romanian National Bank (BNR), will appear, on December 9th, before the subcommission in charge of investigating if the activity of CEC Bank was in...

Ziarul BURSA

15 ianuarie
BTPay

Curs valutar BNR

15 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0172
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5274
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4853
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.4568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo