ZIARUL BURSA

17 martie 2016
Ediţia din 03.02.2023

Escrocherie de bancher

MAKEBănci-Asigurări / 17 martie 2016

Un bancher escroc dintre comunicatorii sistemului bancar s-a gândit să escrocheze ziarul BURSA, pe la ora unu şi jumătate din noaptea de marţi spre miercuri, postând, în secţiunea de comentarii din josul articolului "PROPUNERE DE LA MUGUR ISĂRESCU PENTRU LEGEA DĂRII ÎN PLATĂ: Băncile, să raporteze BNR stadiul negocierilor cu clienţii", de Emilia Olescu, mesajul pe care îl reproduc mai jos.

............

3. Legea dării în plată dăunează grav României ! (mesaj trimis de #stop_abuse în data de 16.03.2016, ora 01:27)

Legea asta a dării în plată e o lege bună pentru oameni. Aşa ţi-au spus. Ce nu ţi-au spus însă e pentru ce oameni. Că pentru omul obişnuit, care se duce în fiecare zi la muncă şi e foarte atent cu banii ca să se ajungă de la o lună la alta, nu e.

International Insurance Consortium a preluat Carpatica Asig

International Insurance Consortium a preluat Carpatica Asig

Andrei StanBănci-Asigurări / 17 martie 2016

International Insurance Consortium (IIC), companie cu sediul în Olanda concentrată pe companiile de asigurări din Europa de Est şi de Sud-Est, anunţă că a ajuns la o înţelegere şi a semnat un acord cu proprietarii companiei româneşti de asigurări Carpatica Asig privind transferul a 100% din acţiunile Carpatica Asig la IIC, potrivit unui comunicat de presă.

Banca Transilvania acordă dividende de 1,2 miliarde de lei

Banca Transilvania acordă dividende de 1,2 miliarde de lei

A.L.Bănci-Asigurări / 17 martie 2016

Consiliul de Administraţie al Băncii Transilvania a decis să propună Adunării Generale a Acţionarilor distribuirea profitului anului 2015, prin acordarea unui dividend excepţional în numerar, în valoare de 1,2 miliarde de lei, precum şi prin acordarea de acţiuni gratuite, care va majora capitalul social cu 620 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presă remis, astăzi, redacţiei.

Transportatorii: "Sistemul RCA riscă să intre în colaps"

DEZBATEREA LEGII RCA A FOST AMÂNATĂTransportatorii: "Sistemul RCA riscă să intre în colaps"

PETRE BARACBănci-Asigurări / 17 martie 2016

Actualizare 20:03 Andreea Paul, PNL: "România are nevoie de un Cod etic al asigurărilor pentru diminuarea fraudelor ca de apă"

Ţara noastră are nevoie de un Cod etic al asigurărilor pentru diminuarea fraudelor "ca de apă", consideră deputatul PNL Andreea Paul, care atrage atenţia că industria asigurărilor este una care se bazează pe încredere, acum fiind încercată de neîncredere.

Bursele din Londra şi Frankfurt fuzionează

ALINA VASIESCUInternaţional / 17 martie 2016

Deutsche Börse AG, operatorul Bursei de Valori din Frankfurt, şi London Stock Exchange Group Plc (LSE), compania care deţine piaţa de acţiuni din Londra, au ajuns la un acord de fuziune, conform anunţului oficial făcut ieri de cele două părţi.

Marea Britanie taie taxele pentru companii

V.R.Internaţional / 17 martie 2016

Ministrul britanic al finanţelor, George Osborne, a anunţat, ieri, noi tăieri ale impozitului pe veniturile companiilor şi a stabilit taxarea băuturilor care conţin zahăr, avertizând că economia naţională va avea, în fiecare din următorii cinci ani, o creştere inferioară faţă de ritmul preconizat anterior.

OPINIISensul justiţiei

MIHAI ANTONESCUMiscellanea / 17 martie 2016

Dreptul trebuie să fie formal şi nu logic. Logica nu e suficientă pentru a condamna pe cineva. Legile trebuie să fie clare, lipsite de echivoc, formulările e musai să fie limpezi, simple, indiscutabile ca poruncile biblice. "Să nu furi!" e o sintagmă al cărei sens e la îndemâna oricărei minţi...

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Fluctuaţii pe pieţele din Europa

Fluctuaţii pe pieţele din Europa

ALINA VASIESCUInternaţional / 17 martie 2016

Acţiunile tranzacţionate la bursele din Europa au fluctuat ieri, investitorii aşteptând decizia băncii centrale americane (Federal Reserve - Fed) după reuniunea de politică monetară din 15-16 martie.

Mediul de afaceri - în creştere în 2015

LARISA BĂNICĂCompanii / 17 martie 2016

Mediul de afaceri a avut o evoluţie bună, anul trecut, după cum a spus, ieri, Ovidiu Nicolescu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR)

Consumul de gaze naturale a scăzut cu 4,6% anul trecut

(A. M.)Companii / 17 martie 2016

Consumul total de gaze naturale al ţării noastre a ajuns, anul trecut, la 121,73 milioane de MWh, în scădere cu 4,6% faţă de cel înregistrat în 2014, de 127,61 de milioane de MWh, potrivit Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul...

REVISTA PRESEI 17.03.2016

Willy HomnerRevista Presei / 17 martie 2016

REVISTA PRESEI 17.03.2016

ADEVARUL

Halucinatele denunţuri ale Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a suprins opinia publică printr-o serie de denunţuri depuse la DNA în care...

A banker's scam

MAKE (translated by Cosmin Ghidoveanu)English Section / 17 martie 2016

A crooked banker belonging to the team of internet posters of the banking system had an idea on how to scam BURSA, at around 1:30 AM on Tuesday night by posting, in the comments section of the article "A PROPOSAL FROM MUGUR ISĂRESCU...

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo