ZIARUL BURSA

03 iunie 2016
Campania actuală pentru alegerile locale - "moartea pasiunii"

ANALIŞTII CAIET:Campania actuală pentru alegerile locale - "moartea pasiunii"

ANCUŢA STANCIUPolitică / 03 iunie 2016

"Lupta anticorupţie nu are efecte reale la alegerile locale" 

Mai sunt două zile pană la alegerile locale şi nu ne putem aştepta la surprize prea mari din partea electoratului, sunt de părere analiştii CAIET, care caracterizează actualele alegeri drept "moartea pasiunii".

Potrivit acestora, legislaţia actuală electorală şi, implicit, noile metode de derulare a campaniei, îi avantajează pe primarii în funcţie şi pe partidele mari, respectiv PSD şi PNL, care vor câştiga aproape tot, cu mici excepţii.

Mai mult, analizele CAIET spun că este foarte probabil că PSD va obţine mai mult decât PNL în întreaga ţară, preconizând că rezultatele de la actualele alegeri vor fi în linii mari neschimbate faţă de primul tur al alegerilor prezidenţiale din 2014.

Sursa foto: Facebook/ Norway Return the children to Bodnariu Family

Familia Bodnariu şi-a recuperat toţi copiii

I.S.Miscellanea / 03 iunie 2016

Actualizare 19:21 Deputatul Mircea Dolha (PNL): "Justiţia norvegiană a dat dreptate parlamentarilor români"

Deputatul liberal Mircea Dolha a declarat astăzi că justiţia norvegiană a dat dreptate delegaţiei parlamentare române care s-a deplasat în Norvegia şi a susţinut reîntregirea familiei Bodnariu, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

---------

Municipalitatea din Naustdal, Norvegia, a fost de acord ca toţi cei cinci copii ai familiei Bodnariu să fie aduşi acasă, transmit televiziunile de ştiri.

COMUNICATPrivind procedura de distribuire a dividendelor către acţionarii societăţii Zentiva SA ca urmare a hotărârii Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor din data de 28 Aprilie 2016

Piaţa de Capital / 03 iunie 2016

Potrivit hotărârii Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor din data de 28 Aprilie 2016, s-a aprobat repartizarea sumei de 40.000.000 RON din cadrul profitului net aferent anului 2015, în vederea acordării de dividende (dividendul brut este în valoare brută de 0.095932 RON/acţiune).

Dividendele se vor plăti la data de 2 Iunie 2016 (data plăţii), atât pentru plăţile prin transfer bancar cât şi pentru plăţile în numerar, către acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor Zentiva S.A. la data de înregistrare 17.05.2016. Data ex date este 16 Mai 2016.

Ediţia din 03.06.2016
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

OPEC menţine cotele de producţie

Internaţional / 03 iunie 2016

Miniştrii Petrolului din Organizaţia Ţărilor Exportatoare de Petrol (OPEC) au decis joi, la Viena, să menţină la acelaşi nivel cotele de producţie şi l-au ales pe nigerianul Mohammed Barkindo în funcţia de secretar general al cartelului,...

Vaca poloneză şi democraţia de Bruxelles

Cornel CodiţăEditorial / 03 iunie 2016

Cornel Codiţă

Stalin obişnuia să spună că socialismul se potriveşte Poloniei ca o şa veche pe spinarea unei vaci deşălate. Două decenii şi jumătate după ce urmaşii lui Sobieski s-au despărţit de comunismul stalinist, pare că nici democraţia nu le şade mai bine!

REVISTA PRESEI 03.06.2016

Willy HomnerRevista Presei / 03 iunie 2016

ADEVARUL 

Elicopter SMURD prăbuşit în Republica Moldova

O nouă tragedie aviatică loveşte România. La un an şi jumătate de la prăbuşirea unui elicopter SMURD în Lacul Siutghiol, soldată cu moartea tuturor membrilor echipajului, o tragedie...

Ziarul BURSA

16 aprilie
Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

16 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9243
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1120
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4730
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6647
Gram de aur (XAU)Gram de aur233.8266

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo