ZIARUL BURSA

03 octombrie
Salvarea băncilor, o afacere profitabilă doar pentru auditori şi consultanţi

Salvarea băncilor, o afacere profitabilă doar pentru auditori şi consultanţi

CĂLIN RECHEABănci-Asigurări / 10 martie 2017

CĂLIN RECHEA

Cele patru mari firme internaţionale de audit şi consultanţă - Ernst&Young (EY), Deloitte, KPMG şi PricewaterhouseCoopers (PWC) - au elaborat cele mai importante programe de bailout bancar 

Organizaţia neguvernamentală Transnational Institute (TNI) din Olanda a publicat recent o analiză a costurilor şi pierderilor suportate de contribuabilii europeni pentru salvarea unor importante bănci din UE.

"Între 2008 şi 2015, statele membre ale UE, cu aprobarea şi încurajarea instituţiilor UE, au cheltuit 747 de miliarde de euro pentru diferite pachete de salvare sau bailout", se arată în documentul "The Bail Out Business", care poate fi consultat la adresa www.tni.org. Pe lângă aceste cheltuieli directe, aproape 1,2 trilioane de euro o reprezintă valoarea garanţiilor acordate pentru datoriile instituţiilor financiare.

LA ŞAPTE LUNI DUPĂ CE STATUL A ANUNŢAT CĂ SCHIMBĂ METODA DE VÂNZARE ŞI DUPĂ CE INVESTITORII AU DEPUS DEJA OFERTE NEANGAJANTEVânzarea "Oltchim" pe bucăţi, aprobată şi de creditori

A.A.Piaţa de Capital / 10 martie 2017

Adunarea Creditorilor "Oltchim" (OLT) a aprobat, pe 6 martie, modificarea planului de reorganizare a activităţii societăţii, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti, în condiţiile în care compania şi Ministerul Economiei au anunţat, încă din august 2016, vânzarea companiei pe bucăţi.

Creştere de peste 100% a portofoliului pentru compania "BuildGreen", în 2016

Creştere de peste 100% a portofoliului pentru compania "BuildGreen", în 2016

RAMONA RADUCompanii / 10 martie 2017

"BuildGreen", companie de consultanţă în domeniul proiectării, dezvoltării şi certificării clădirilor sustenabile din ţara noastră, a încheiat anul 2016 cu o creştere de peste 100% a portofoliului, acesta depăşind în prezent 2,7 milioane metri pătraţi asistaţi pentru certificare, peste estimările iniţiale ale companiei.

Acţionarii Bucur Obor vor discuta atragerea răspunderii administratorilor

LA CEREREA LUI GELU MANEAAcţionarii Bucur Obor vor discuta atragerea răspunderii administratorilor

A.A.Companii / 10 martie 2017

Conducerea "Bucur Obor" (BUCU) a completat convocatorul adunării generale de bilanţ, programată pentru 21 martie, cu o parte dintre propunerile fostului director al companiei Gelu Manea, care deţine 16,05% din societate, astfel că acţionarii se vor pronunţa şi asupra atragerii răspunderii administratorilor, conform unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Adrian Ghenie - "The Hunter"

PLASAMENTE ALTERNATIVEMilionul, ca unitate de măsură

Marius TiţaInvestiţii Personale / 10 martie 2017

Erau multe subiecte ce ar fi meritat să fie abordate, am scris de piaţa mărţişoarelor, merita acum să scriem despre femeile creatoare de artă plastică şi de femeile celebre ale pieţei de artă sau chiar de ziua de astăzi a soţiei mele, primul cititor al articolului de faţă, dar noile milioane ale lui Ghenie ne obligă să îi dăm atenţia actualităţii.

Ediţia din 03.10.2022
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

BERD investeşte 25 milioane de euro în Profi Rom Food

RAMONA RADU Companii / 10 martie 2017 /

BERD îşi uneşte forţele cu Mid Europa Partners ca să susţină expansiunea reţelei de supermarket-uri Profi Rom Food SRL, printr-o investiţie de capital de 25 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă remis ieri redacţiei noastre.

Conferinţa “Energia 2022”
Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0469
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1652
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6367
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7253

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo