ZIARUL BURSA

30 iulie
Ministerul Energiei: "Ne alarmează atitudinea distructivă a reprezentanţilor FP"

FONDUL PROPRIETATEA: "RISC CRESCUT DE CORUPŢIE ÎN CONSILIUL DE SUPRAVEGHERE HIDROELECTRICA"Ministerul Energiei: "Ne alarmează atitudinea distructivă a reprezentanţilor FP"

A.S.Piaţa de Capital / 27 iulie 2017

Actualizare 17:01

"Referitor la reacţia de ieri, 26 iulie 2017, a Fondului Proprietatea (FP) cu privire la proiectul de contract de mandat al membrilor CS al Hidroelectrica propus de Ministerul Energiei, aceasta se înscrie în politica utilizată tot mai frecvent în ultima perioadă de FP pentru decredibilizarea acţiunilor ME prin publicarea unor concluzii şi «îngrijorări» fără fundament legal şi real", potrivit Ministerului Energiei .

------

Fondul Proprietatea (FP) şi-a exprimat, ieri, indignarea şi surprinderea cu privire la amendamentele propuse de Ministerul Energiei la actualele contracte de mandat ale membrilor Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica.

Gheorghe Piperea, la cuţite cu Ştefan Vuza

SCANDAL PE MARGINEA OLTCHIMGheorghe Piperea, la cuţite cu Ştefan Vuza

EMILIA OLESCUPiaţa de Capital / 27 iulie 2017

La Oltchim nu există nici corupţie şi nici firme căpuşă, ne-a spus, ieri, avocatul Gheorghe Piperea, administrator judiciar al combinatului din Râmnicu Vâlcea, reacţionând la declaraţiile făcute, în ultima săptămână, de Ştefan Vuza, proprietarul Chimcomplex Borzeşti.

Printre altele, Ştefan Vuza a afirmat că profitul Oltchim nu este real, că societatea nu a făcut investiţii, că are probleme sindicale şi de corupţie şi că în cadrul combinatului sunt firme căpuşă.

Bell Helicopter vrea să producă elicopterul utilitar UH-1Y, în Polonia

BELL HELICOPTER ŞI POLSKA GRUPA ZBROJENIOWA (PGZ) AU SEMNAT O SCRISOARE DE INTENŢIEBell Helicopter vrea să producă elicopterul utilitar UH-1Y, în Polonia

A.S. Companii / 27 iulie 2017

Bell Helicopter, companie deţinută de Textron Inc., şi Polska Grupa Zbrojeniowa (PGZ) au semnat o scrisoare de intenţie cu scopul de a coopera la producţia elicopterului utilitar UH-1Y, potrivit unui comunicat de presă. Acest acord este adiţional celui semnat pentru elicopterul AH-1Z în 2016, reprezentând o dezvoltare a relaţiilor comerciale dintre Polska Grupa Zbrojeniowa şi Bell Helicopter.

85 de milioane de euro pentru IMM-uri, de la Fondul European de Investiţii

PRINTR-UN ACORD DE FINANŢARE SEMNAT CU MDRAPFE85 de milioane de euro pentru IMM-uri, de la Fondul European de Investiţii

R.R. Companii / 27 iulie 2017

IMM-urile româneşti pot beneficia de o finanţare totală de până la 85 de milioane de euro în baza unui acord semnat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) şi Fondul European de Investiţii (FEI), banii urmând să fie investiţi, în principal, în zonele slab dezvoltate ale ţării, arată un comunicat de presă al MDRAPFE.

Ediţia din 30.07.2021
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Dtlawyers
Apanova
anahotels.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Iul. 2021
Euro (EUR)Euro4.9198
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1348
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5704
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7754
Gram de aur (XAU)Gram de aur243.1200

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Allview
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo