ZIARUL BURSA

26 septembrie
Cutişteanu: "Modificarea Strategiei energetice într-o lună - o glumă proastă"

MINISTERUL ENERGIEI VREA SĂ ACTUALIZEZE STRATEGIA ENERGETICĂ, PÂNĂ LA JUMĂTATEA LUI OCTOMBRIECutişteanu: "Modificarea Strategiei energetice într-o lună - o glumă proastă"

EMILIA OLESCUCompanii / 5 septembrie 2017

Secretarul de stat Andrei Maioreanu: "Actualizarea Strategiei era necesară, întrucât proiectul existent a ţinut cont cu preponderenţă de obiectivele exprimate de UE şi mai puţin de obiectivele sistemului energetic românesc"  

Ion Lungu: "Fiecare guvernare face o nouă Strategie"

Modificarea Strategiei energetice în timp de o lună este o glumă proastă, consideră Jack Cutişteanu, director general Petprod, reacţionând la anunţul făcut de reprezentanţii Ministerului Energiei, potrivit cărora autorităţile intenţionează să actualizeze, până la jumătatea lunii octombrie, proiectul Strategiei Energetice a ţării noastre pentru perioada 2017-2030.

Radu Hanga:"Acţionarii BVB doresc un Consiliu de Administraţie funcţional"

SINGURUL CANDIDAT PENTRU CONSILIUL BURSEI, LA AGA DIN 14 SEPTEMBRIERadu Hanga:"Acţionarii BVB doresc un Consiliu de Administraţie funcţional"

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 5 septembrie 2017

Radu Hanga, senior advisor pentru Consiliul de Administraţie (CA) al Băncii Transilvania, este singurul candidat propus pentru completarea Consiliului Bursei de Valori Bucureşti, după decesul lui Cristian Micu, acţionarii urmând să se pronunţe asupra acestui subiect, la Adunarea Generală convocată pentru 14 septembrie.

BOMBA DE LA LOTERIE, ÎN CURTEA FINANŢELORSurse: "Ministerul Finanţelor va verifica achiziţia terminalelor loteristice"

ANCUŢA STANCIU Companii / 5 septembrie 2017

Consiliul de Administraţie al Loteriei Române a cerut, în 23 august, Ministerului Finanţelor Publice, acţionarul majoritar al companiei, să demareze un control privind procedura de achiziţie şi contractul de furnizare a terminalelor loteristice dintre Loteria Română şi asocierea S&T-Safran Identity&Security, întrucât au apărut unele suspiciuni privind această licitaţie, ne-au declarat surse apropiate situaţiei.

FLORIN JIANU, CNIPMMR:"Introducerea accizei la carburanţi va destabiliza economia"

RAMONA RADUMacroeconomie / 5 septembrie 2017

Creşterea accizelor la carburanţi va afecta negativ mediul de afaceri, aducând scumpiri în lanţ la toate produsele şi serviciile de pe piaţă, creşterea costurilor de transport, încetinind creşterea economică, competitivitatea şi exporturile, având în vedere că, în alte ţări, costul benzinei şi/sau al motorinei este mai mic, potrivit unui sondaj efectuat recent de către Consiliul Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

Grupul bancar UniCredit este hotărât să investească mai mult în Turcia

Grupul bancar UniCredit este hotărât să investească mai mult în Turcia

Bănci-Asigurări / 5 septembrie 2017

Directorul general al grupului bancar italian UniCredit SpA, francezul Jean Pierre Mustier, este dispus să investească mai mulţi bani în filiala din Turcia Yapi & Kredi Bankasi AS, în condiţiile în care consideră prezenţa în regiunea Europei Centrale şi de Est drept un motor de creştere pentru cea mai mare bancă italiană, informează Bloomberg.

Ofensiva Prostiei

CĂTĂLIN AVRAMESCUEditorial / 5 septembrie 2017

CĂTĂLIN AVRAMESCU

Femeia se numeşte Xonia. Mă rog, acesta este "numele de scenă". În fotografiile publicate zilele trecute în presă şi pe contul ei de Facebook apare vopsită, îmbrăcată în nişte straie bizare, cu o privire prelinsă, cu botul rujat, în poziţii deşucheate.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Deal cu 4,24% din Socep

BVBDeal cu 4,24% din Socep

S.A.Piaţa de Capital / 5 septembrie 2017

Piaţa Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a înregistrat, în şedinţa de tranzacţionare de ieri, o lichiditate de 38 milioane de lei (8,27 milioane euro), sub media zilnică a acestui an, de 10,4 milioane de euro, în contextul în care opt din indicii...

Conferinţa “România - Strategia dezvoltarii”
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

26 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9427
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.1135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1775
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4791
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.2027

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo