ZIARUL BURSA

30 iulie
Alexandru Păunescu

Alexandru Păunescu ar prefera activitatea bancară în pustiu

EMILIA OLESCUBănci-Asigurări / 06 octombrie 2017

Alexandru Păunescu, preşedintele Centrului de Soluţionare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB) nu consideră toxică activitatea bancară, condamnată de instanţele judecătoreşti pentru clauze abuzive. Nu. Păunescu consideră toxică publicarea sentinţelor judecătoreşti în presă: "Neîncrederea consumatorilor în instituţiile financiare nu poate decât să inhibe negocierile dintre cele două părţi.

Europa: noile linii de competiţie şi diviziune

CORNEL CODIŢĂEditorial / 06 octombrie 2017

CORNEL CODIŢĂ

Am trăit să o vedem şi pe asta: Vişegrad, subiect de interes şi dezbatere pentru politica din România! E cam tîrziu...dar, cine ştie, poate este mai bine, măcar acum, decît niciodată!

DEZBATERE PUBLICĂ ÎN SENAT:Guvernanţa corporativă şi investiţiile, problemele majore ale companiilor de stat din energie

R.R.Companii / 06 octombrie 2017

Companiile de stat din domeniul energiei se confruntă atât cu implementarea defectuoasă a principiilor de guvernanţă corporativă, precum şi cu o lipsă masivă de investiţii, ceea ce le va conduce la o stare de nefuncţionalitate în următorii 10-15 ani, consideră experţii prezenţi, ieri, la o dezbatere publică organizată de parlamentarele USR Cristina Prună şi Silvia Dinică.

"Vom sesiza Parchetul, dacă vom constata fenomene infracţionale"

IULIAN IANCU, PREŞEDINTELE COMISIEI DE ANCHETĂ PRIVIND ACTIVITATEA ANRE:"Vom sesiza Parchetul, dacă vom constata fenomene infracţionale"

ANCUŢA STANCIUCompanii / 06 octombrie 2017

Actualizare 16:57 ANRE: România are unul din cele mai mici preţuri din UE la consumatorii casnici de energie electrică

Ţara noastră are printre cele mai mici preţuri din Uniunea Europeană la energia electrică pentru consumatorii casnici, susţine Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

-----------

Dacă vom constata fenomene infracţionale în urma analizei privind activitatea ANRE din anul 2005 şi până astăzi, acestea vor fi înaintate ca atare către instituţiile statului, a declarat, ieri, Iulian Iancu, preşedintele Comisiei de anchetă privind activitatea ANRE.

UN PRIM PAS SPRE UN NOU MODEL DE SERVICII BANCAREBanca poloneză Alior şi Telekom România vor oferi servicii bancare clienţilor

A.S.Bănci-Asigurări / 06 octombrie 2017

Banca poloneză Alior şi Telekom România vor lansa în această lună Telekom Banking, un serviciu prin care vor oferi servicii bancare clienţilor. În 2015, Telekom Romania Mobile a încheiat un acord cu banca poloneză Alior, privind înfiinţarea în comun a unei sucursale bancare în România, pentru furnizarea de servicii bancare destinate celor 6 milioane de clienţi ai operatorului de telefonie mobilă.

Ministrul Educaţiei, planuri de viitor şi discuţii despre demisie

Ministrul Educaţiei, planuri de viitor şi discuţii despre demisie

O.D.Cultură / 06 octombrie 2017

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, îşi continuă campaniile de reformare a sistemului şi de promisiuni, netulburat de criticile din exterior sau de propriile gafe. În câteva luni, Pop a reuşit să devină cel mai cunoscut ministru al cabinetului Tudose, nu neapărat în bine, ceea ce pentru un politician nu este deloc rău.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

VOCIIsărescu, atacat strategic pe "contre-pied"

LAURENŢIU MITRACHEBănci-Asigurări / 06 octombrie 2017 /

Explicaţia eşecului constant al asalturilor în serie asupra Băncii Naţionale şi a Guvernatorului, ("Atacă-l acolo unde nu este pregătit, surprinde-l apărând de unde nu se aşteaptă" - Sun Tzu) pare a fi fost în sfârşit conştientizată:...

MACRO NEWSLETTER 6 Octombrie 2017

MACRO NEWSLETTER 6 Octombrie 2017

Internaţional / 06 octombrie 2017

Preţurile de consum din Olanda şi-au accelerat creşterea anuală şi în septembrie 2017, până la 1,5%, de la 1,4% în luna precedentă, pe fondul unei scăderi lunare de 0,2%, după un avans de 0,2% în luna anterioară.

Dtlawyers
Apanova
Electromagnetica
anahotels.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Iul. 2021
Euro (EUR)Euro4.9198
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1348
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5704
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7754
Gram de aur (XAU)Gram de aur243.1200

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Allview
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo