ZIARUL BURSA

23 ianuarie 2018
Ediţia din 08.02.2023
Client: "Bancpost mi-a vândut creditul unui SRL din Olanda, iar banii mei au ajuns în Cipru"

VÂNZAREA BANCPOST A REDESCHIS SUBIECTUL CREDITELOR CU PLATA LA ZI, CESIONATE ÎN OLANDAClient: "Bancpost mi-a vândut creditul unui SRL din Olanda, iar banii mei au ajuns în Cipru"

EMILIA OLESCUBănci-Asigurări / 23 ianuarie 2018

BNR: "Autoritatea competentă să stabilească şi să verifice legalitatea cesiunii rămâne instanţa de judecată"  

Debitor: "Am fost la adresa din Olanda şi nu există niciun sediu al vreunei entităţi Eurobank"

Cuculis: "Societăţile care au preluat credite încasează dobânzile în mod ilegal"

Codul Civil: "Cesionarul nu poate opune dreptul său la o a treia persoană decât după ce a notificat debitorului cesiunea"

Banca nu a notificat clienţii înainte să le vândă creditele

Bancpost nu a răspuns solicitării noastre pe subiect, până la închiderea ediţiei

Vânzarea Bancpost către Banca Transilvania, fără creditele cu plata la zi cesionate în trecut unei entităţi olandeze, a repus pe tapet subiectul împrumuturilor scoase din ţară, chiar dacă acestea nu înregistrau întârzieri de rambursare.

Unul dintre debitorii împrumutaţi la Bancpost, al cărui credit luat pe persoană juridică i-a fost cesionat în 2008 companiei EFG New Europe Funding II BV, la scurt timp după contractare, susţine că, potrivit răspunsurilor primite de la instituţiile abilitate, entitatea olandeză este "un simplu SRL".

 Adrian Tănase, avizat de ASF în funcţia de Director General al BVB

Adrian Tănase, avizat de ASF în funcţia de Director General al BVB

A.A.Piaţa de Capital / 23 ianuarie 2018

Actualizare 16:50 ASF l-a avizat astăzi pe Adrian Tănase în funcţia de director general al Bursei de Valori Bucureşti, potrivit unui comunicat al instituţiei.

-----------

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) şi-a programat să decidă, astăzi, dacă îl avizează pe Adrian Tănase pe funcţia de director general al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), potrivit lui Mircea Ursache, vicepreşedinte al ASF.

Le Monde: "Orange a negociat, anul trecut, o fuziune cu Deutsche Telekom"

Le Monde: "Orange a negociat, anul trecut, o fuziune cu Deutsche Telekom"

V.R.Internaţional / 23 ianuarie 2018

Acţiunile operatorilor de telecomunicaţii Orange SA (Franţa) şi Deutsche Telekom AG (Germania) au înregistrat creşteri de peste 2% ieri după-amiază, după ce cotidianul Le Monde a publicat un articol potrivit căruia cele două societăţi au purtat, anul trecut, discuţii în vederea unei fuziuni, anunţă Reuters.

Hidroconstrucţia va executa lucrări de construcţii în Iordania, de peste 115 milioane de dolari

GARANŢII BANCARE DE 23 MILIOANE DE DOLARI Hidroconstrucţia va executa lucrări de construcţii în Iordania, de peste 115 milioane de dolari

A.S.Companii / 23 ianuarie 2018

EximBank a emis două scrisori de garanţie bancară în valoare totală de peste 23 de milioane de dolari pentru Hidroconstrucţia, unul dintre cei mai mari constructori cu capital privat românesc, facilităţi care vor permite companiei derularea unui contract în valoare de 115,5 milioane de dolari în Iordania, informează un comunicat de presă al băncii.

"Nu avem o sală modernă, la standarde internaţionale, pentru organizarea de spectacole"

SORIN CONSTANTINESCU, DE LA INDUSTRIA DE GAMBLING LA PRODUCĂTOR DE SPECTACOLE:"Nu avem o sală modernă, la standarde internaţionale, pentru organizarea de spectacole"

A consemnat Emilia OlescuMiscellanea / 23 ianuarie 2018

Reporter: De ani de zile activaţi în industria de gambling. Prin ce împrejurări aţi ajuns producătorul unui spectacol folcloric?

Sorin Constantinescu: Având în vedere că lucrez într-o industrie care se bazează pe show-uri şi pe industria cazinourilor, având în vedere că am o experienţă destul de vastă, stând în Vegas şi făcând şcoala acolo, una din activităţile mele frecvente este organizarea de evenimente.

UBS răscumpără acţiuni de 2,1 miliarde de dolari

UBS răscumpără acţiuni de 2,1 miliarde de dolari

A.V.Internaţional / 23 ianuarie 2018

UBS Group AG, cel mai mre grup bancar din Elveţia, va realiza prima răscumpărare de acţiuni de după criza financiară, directorul executiv al instituţiei, Sergio Ermotti, răspunzând astfel cererii de profituri mai mari din partea investitorilor, anunţă Bloomberg.

Victor Ponta

Ponta, opozantul numărul 1 al lui Liviu Dragnea

Octavian DanPolitică / 23 ianuarie 2018

Victor Ponta este cel mai aprig opozant al lui Liviu Dragnea. Constant, fostul şef al PSD lansează atacuri împotriva actualului lider al acestui partid. Deputatul a anunţat că va vota în Parlament împotriva învestirii noului Guvern, decizia sa nefiind determinată de calităţile sau defectele Vioricăi Dăncilă, ci de faptul că, în opinia sa, adevăratul premier va fi Liviu Dragnea.

Cum scăpăm de Klaus Iohannis?

Cătălin AvramescuEditorial / 23 ianuarie 2018

Cătălin Avramescu

Imaginaţi-vă că în 2014 Klaus Iohannis ar fi pierdut alegerile prezidenţiale. Iar Liviu Dragnea, infractorul care conduce, deocamdată, partidul pretins "social-democrat", ar fi venit, zilele trecute să îi prezinte altui Preşedinte al României propunerea de a o numi pe Viorica Dăncilă drept Prim-Ministru. Cuiva provenit din rândurile PSD. Asta după ce acelaşi Liviu Dragnea ar fi trântit deja alte două guverne PSD.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
MACRO NEWSLETTER 23 Ianuarie 2018

MACRO NEWSLETTER 23 Ianuarie 2018

Internaţional / 23 ianuarie 2018

Producţia industrială din SUA şi-a accelerat creşterea anuală în decembrie 2017, până la 3,6%, de la 3,5% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri lunare peste aşteptări, de 0,9%, după o scădere de 0,1% în luna anterioară.

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro
Gala Regista 2023

Curs valutar BNR

07 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9022
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5747
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9405
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4884
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3601

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo