Ziarul BURSA anunţă lansarea cărţii "Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ", de MAKE

Miscellanea / 23 mai

Ziarul BURSA anunţă lansarea cărţii "Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ", de MAKE

De ce am scris cartea "Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ"

Semnez "MAKE" şi sunt cunoscut sub acest cognomen în lumea financiar-bancară, drept întemeietor al ziarului BURSA, specializat în piaţa de capital, pe care o observă de 34 de ani.

Am publicat, în BURSA, mii de articole dedicate acestui segment, iar unele personalităţi din viaţa bursieră afirmă că, vocea ziarului, într-o măsură, o modelează.

Faptul că, la vîrsta de 73 de ani, am încheiat de scris o carte de exegeza biblică cu titlul "Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ" poate să-i surprindă pe cititorii BURSA, dar, de fapt, este rezultatul coerent al unor cercetări care au început cu douăzeci de ani în urmă şi au fost accelerate de impulsul dat de criza financiar-bancară declanşată în anii 2007-2008.

- În 2016, am publicat cartea "Soluţia crizei", care conchide că ne aflăm la un capăt de drum în ramura evolutivă pe care a apucat-o societatea omenească în secolul lui Shakespeare şi că soluţia crizei constă în revelaţia societăţii dezirabile, cu care să o înlocuim pe aceasta în care trăim;

- În 2017, am publicat cartea "Tâlcul dobânzii", în care am evidenţiat modelul economic pe care ne bazăm şi de ce el nu mai funcţionează;

- În 2024, am publicat cartea ""Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ", care este o concluzie din premisele constituite de primele două cărţi, deoarece propune un model al societăţii dezirabile, îndeplinind, astfel, obiectivul pentru care au fost scrise toate.

O a patra carte nu cred că voi mai scrie, pentru că am epuizat subiectul care m-a interesat.

 

MAKE

Ziarul BURSA vă invită miercuri, 29 mai, la evenimentul de lansare a cărţii "Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ", de MAKE.

Evenimentul va avea loc în cadrul festivalului Bookfest, începând cu ora 19:00, pe scena ARCA, în incinta Romexpo, Pavilionul B2.

Opinia Cititorului ( 6 )

 1. Felicitari pentru demersul pe care Maestrul Make l a finalizat. As dori , in masura posibilitatilor, o licenta pentru traducere avand ca tinta publicul vorbitor de limba germana. Der Reichtum des Herrn auf Erde poate fi o carte care sa depaseasca succesul avut de catre Piketty si anume Das Kapital im 21. Jahrhundert.

  1. Multumesc!

   Succesul mi-ar face placere, dar nu il urmaresc.

   Sint multumit ca am scris ce am vrut, cum am vrut. 

   Pasiunea prin care gandurile devin paragrafe si comceptele tratate economice, filozofice sau sociale au nevoie de amplitudinea publicarii internationale pentru a primi o critica bazata pe aceleasi principii morale ale autorului

  Felicitari! Se pare ca avem aceleasi idealuri. Astept cu nerabdare sa le studiez cu atentie. Le aveti si in format electronic? O Triada! Va inteleg. Nici eu nu mai am ce spune dupa ce am publicat o triada, in pandemie, tot despre acelasi subiectm insa incriptat. Un audiobook ar transmite si emotiile. V-at ramane si vocea si vibratiile ei pentru posteritate, Eu asa am procedat.

  1. Materia cartii a fost publicata in format elecronic in BURSA, intr-un serial in trei sezoane, pe care il regasesti pe site, pe coloana din dreapta, jos, sub forma de advertising, care te duce la text:

   - 9 -18 aprilie 2023: "Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu"; 

   - 12-17 august 2023: "Triumful omului" şi "Ameliorarea suprimă idealul"; 

   - 25 decembrie 2023 - 3 ianuarie 2024: "Împărăţia lui Dumnezeu pe Pamant". 

   Cartea a schimbat partial arhitectura textului, a facut adaugiri, eliminari, revizuiri, aducindu-l aproape de ceea ce am considerat eu ca ar fi "perfectiunea" in probe documentare, rigoare argumentativa, si expunere discursiva.Deci, cit timp nu ti-ai procurat cartea in format fizic, poti sa ai o foarte buna idee despre ceea ce gasesti in ea, citind Episoadele celor trei sezoane pe care le-am mentionat.

   Multumiri infinite!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6576
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2114
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9174
Gram de aur (XAU)Gram de aur347.5083

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb