Zitec a preluat Under Development Office, companie specializată în dezvoltarea de aplicaţii mobile & blockchain

A.P.
Companii / 24 noiembrie 2020

Alexandru Lapuşan

Alexandru Lapuşan

Zitec, prezent pe piaţa de IT & Digital Marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluţii şi servicii de transformare digitală, a preluat recent echipa şi portofoliul Under Development Office, agenţie de dezvoltare software specializată în aplicaţii mobile şi firmă de blockchain development din Europa, care a înregistrat în ultimii trei ani vânzări de peste 1,5 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă.

Pentru Zitec, preluarea agenţiei Under Development Office a vizat atât extinderea portofoliului de clienţi, cât şi creşterea echipei, întrucât membrii fondatori ai companiei şi echipa de specialişti în dezvoltare de aplicaţii mobile, design şi blockchain s-au alăturat integral echipei Zitec. Preluarea se înscrie într-un şir de astfel de acţiuni, după ce, începând cu 2016, Zitec a asimilat echipele şi portofoliile Inotec şi Cloud Bit, dar şi echipele şi portofoliile agenţiilor Bright şi Symbolic la finalul anului 2019.

Under Development Office a fost fondată în 2011 de Iulian Oprea, Ştefan Gergely şi Dan Cernau. Compania, a realizat cu succes peste 100 de proiecte care au inclus design-ul şi dezvoltarea de aplicaţii web şi aplicaţii mobile pentru clienţi precum Carrefour, BRD, Medicover, Transavia, Auchan sau Gibraltar Blockchain Exchange

George Moroianu, cofondator Flip.ro a spus: "Când am început colaborarea cu Under Development Office căutam un partener care să ne ajute să construim o platformă prin care să oferim o experienţă cât mai bună clienţilor noştri vânzători şi cumpărători. Pentru noi, continuarea colaborării cu echipa Zitec se traduce în oportunitate de a avea acces la o echipă mai mare cu expertiză pe mai multe servicii din aria digitală, care să ne ajute să ne atingem obiectivele pe termen mediu şi lung de a fi liderii în piaţa de electronice second-hand şi recondiţionate din România".

Flip.ro este un site românesc prin care utilizatorii vând şi cumpără telefoane second hand şi care a înregistrat vânzări de peste 1 milion de euro în primul an de activitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro