Zitec şi Innoship lansează un modul destinat platformei Magento

G.U.
Companii / 15 septembrie 2020

Alexandru Lăpuşan, CEO şi cofondator Zitec

Alexandru Lăpuşan, CEO şi cofondator Zitec

Zitec, lider pe piaţa de IT & digital marketing din România, anunţă dezvoltarea unui modul destinat platformei de e-commerce Magento 2 pentru Innoship, soluţie de tip SaaS (Software as a Service) care permite business-urilor din retail şi e-commerce să administreze eficient propriile contracte de curierat şi multiplele opţiuni de livrare, potrivit unui comunicat de presă. Lansarea modulului va permite magazinelor online care utilizează Magento 2 o integrare facilă cu platforma Innoship şi o adopţie rapidă a serviciilor companiei.

Platforma Innoship este un agregator de opţiuni multiple de livrare rapidă destinat companiilor de retail şi e-commerce, care facilitează accesul comercianţilor de toate dimensiunile la o soluţie de gestiune optimă a livrărilor ce era disponibilă până acum doar pentru marile platforme de comerţ electronic. Algoritmii de machine-learning folosiţi de Innoship analizează performanţa diferitelor opţiuni de livrare din întreaga arie geografică relevantă şi punctele de livrare ale unui retailer pentru a aloca comenzile de livrare pe baza unor criterii personalizate.

Astfel, magazinele îşi pot administra eficient propriile contracte de curierat, oferind clienţilor multiple opţiuni de livrare rapidă şi servicii de transport de mai bună calitate, reducând substanţial costurile cu acest serviciu. Potrivit companiei, retailerii care adoptă soluţia Innoship îşi reduc costurile aferente serviciilor de curierat cu până la 25%, în timp ce performanţa de livrare creşte cu până la 15% printr-o alocare dinamică a comenzilor.

Modulul Innoship pentru Magento 2, dezvoltat de echipa Zitec, aduce o serie de funcţionalităţi utile pentru magazinele online dezvoltate pe platforma Magento 2, precum configurarea costului transportului pentru clienţi, selectarea opţiunilor agreate cu firma de curierat în ceea ce priveşte asigurarea coletului, modul de rambursare sau posibilitatea de a verifica coletul de către destinatar. De asemenea, se pot genera direct din platformă unul sau mai multe AWB-uri pentru fiecare transport, şi se poate obţine foarte simplu link-ul de urmărire a coletelor atât de către comerciant, cât şi de către client. Astfel, printr-o integrare simplă cu aplicaţia, retailerii care utilizează platforma Magento 2 pentru magazinul lor online au acces în prezent la peste 100 de servicii de livrare şi operatori de transport local sau internaţional şi deschidere către pieţele externe. În plus, comercianţii beneficiază de analize în timp real ale procesului de livrare.

Alexandru Lăpuşan, CEO şi cofondator Zitec, a declarat: "Dezvoltarea de soluţii inovative pentru industria de e-commerce este o prioritate pentru echipa noastră de specialişti Magento 2. Lansarea modulului Mangento 2 realizat pentru Innoship adresează concret o parte esenţială a serviciilor unui magazin online, procesul de livrare, iar integrarea serviciilor oferite de platformă se desfăşoară rapid şi cu rezultate imediate. Mai mult, suntem bucuroşi că prin colaborarea cu Innoship, un start-up local cu o dezvoltare accelerată şi o rată de adopţie extraordinară pe piaţă, avem ocazia de a promova expertiza şi tehnologia românească la nivel internaţional".

"Prin noul modul Innoship destinat platformei de e-commerce Magento 2, dezvoltat în parteneriat cu Zitec, răspundem cererii tot mai mari din partea companiilor de retail pentru beneficii imediate, atât în ceea ce priveşte creşterea satisfacţiei clienţilor, cât şi pentru optimizarea costurilor de transport pentru curierat. Experienţa îndelungată în proiecte complexe de e-commerce, precum Magento 2, dar şi în alte soluţii similare, a reprezentat pentru noi un factor decisiv în alegerea Zitec ca partener strategic, atat pentru piaţa locală, cât şi internaţională", a declarat Andrei Paul, CTO şi cofondator Innoship.

Potrivit comunicatului, începând cu luna octombrie 2019, Zitec a devenit partener Magento Business, platforma de e-commerce lider la nivel global. Zitec dezvoltă proiecte e-commerce utilizând Magento din 2012, iar de atunci specialiştii din cadrul echipei Zitec au obţinut mai multe certificări precum Magento 2 Certified Professional Developer şi Magento 2 Certified Associate Developer.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro