ZIUA INFORMĂRII PREVENTIVE:E.ON şi Delgaz Grid sprijină acţiunile de informare preventivă

T.T.
Companii /

E.ON şi Delgaz Grid sprijină acţiunile de informare preventivă

Voluntarii din E.ON România şi cei ai Delgaz Grid s-au mobilizat, astăzi, de"Ziua Informării Preventive", pentru a sprijini acţiunile desfăşurate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (I.G.S.U.) în mai multe judeţe din ţară.

Acţiunile de informare preventivă sunt desfăşurate sub sloganul "Preveniţi Ghinionul!" pentru a atrage atenţia asupra acelor incidente care pot fi cu uşurinţă prevenite dacă sunt respectate câteva reguli simple şi care, în caz contrar, pot provoca adevărate tragedii.

"Ceea ce poate face diferenţa între un eveniment tragic şi prevenirea acestuia este cât de informaţi suntem. Să ştii, de exemplu, cum să dai drumul corect la aragaz şi ce să faci când simţi miros de gaz poate părea elementar dar, din păcate, multe evenimente nefericite au avut şi continuă să aibă loc din cauza nerespectării unor reguli simple de utilizare a surselor de energie", a declarat Frank Hajdinjak, Director General al E.ON România, potrivit unui comunicat al E.ON.

Astfel, specialiştii ISU din câteva judeţe, cu sprijinul voluntarilor E.ON şi Delgaz Grid, vor organiza puncte de informare preventive şi vor distribui materiale informative în zonele cu trafic pietonal intens, concursuri cu premii pentru copii, acţiuni cu maşini de intervenţie şi altele asemenea. Acţiunile vor fi desfăşurate la Tîrgu Mureş, Sovata, Bistriţa, Baia-Mare, Deva, Timişoara şi nu numai, toate cu scopul de a împărtăşi informaţii care pot salva vieţi, aceste obiective stând şi la baza parteneriatului "Împreună pentru Siguranţă" dintre IGSU şi E.ON, respectiv Delgaz Grid.

Încheiat între I.G.S.U şi E.ON România în luna septembrie 2012, parteneriatul "Împreună pentru Siguranţă " a constat în derularea, la nivel naţional, a mai multor campanii comune de informare şi conştientizare a cetăţenilor privind riscurile la care se expun în cazul utilizării necorespunzătoare a surselor de energie, fie că vorbim de electricitate sau de gaze naturale.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS