ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI - EDIŢIE SPECIALĂ / CRISTIAN PÂRVAN, PREŞEDINTELE PIAROM:"1 Decembrie trebuie să devină un manual de referinţă despre cum au acţionat înaintaşii noştri care au avut dragoste de ţară, inteligenţă şi diplomaţie"

E.O.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 01 decembrie 2021

Cristian Pârvan, Preşedintele Patronatului Investitorilor Autohtoni din România (PIAROM)

Cristian Pârvan, Preşedintele Patronatului Investitorilor Autohtoni din România (PIAROM)

Sărbătoarea de 1 Decembrie trebuie să devină un manual de referinţă despre ce şi cum au acţionat înaintaşii noştri care au avut dragoste de ţară, inteligenţă şi diplomaţia de a ne lăsa moştenire o ŢARĂ binecuvantată cu bogăţii naturale şi oameni creativi, consideră Cristian Pârvan, preşedintele Patronatului Investitorilor Autohtoni din România (PIAROM).

Domnia sa ne-a transmis: "PIAROM reprezintă, ca organizaţie patronală, companii cu capital autohton acţionând în domeniul industriei prelucrătoare. Investiţiile constante făcute de antreprenorii români în aceste unităţi de producţie industrială asigură menţinerea competitivităţii la nivel internaţional, produsele realizate de acestea fiind valorificate în procent de 95-98% la export.

1 Decembrie 2021 ne dorim să reamintească tuturor decidenţilor politici importanţa pe care industria o are în viaţa oricărei ţări, ca sursă de venit şi bunăstare.

1 Decembrie 2021 ne dorim să determine o schimbare importantă în gândirea economică a tuturor politicienilor, care trebuie să mizeze din ce în ce mai mult pe creativitatea inventatorilor români, sprijinind punerea în aplicare a ideilor valoroase care pot duce la creşterea numărului de locuri de muncă, a valorii producţiei realizate şi la o mai bună acoperire a cererii interne cu produse autohtone.

1 Decembrie 2021 trebuie să fie un moment de reflecţie şi acţiune, vizând îmbunătăţirea tuturor sistemelor ce asigură condiţii de viaţă civilizată celei mai mari părţi din populaţia României. Există resurse financiare consistente care vor putea fi folosite dacă există promovarea proiectelor solicitate de populaţie, de administraţiile locale, dacă munca va fi stimulată şi plătită pe bază de rezultate.

Sărbătoarea de 1 Decembrie trebuie să devină un manual de referinţă despre ce şi cum au acţionat înaintaşii noştri care au avut dragoste de ţară, inteligenţă şi diplomaţia de a ne lăsa moştenire o ŢARĂ binecuvantată cu bogăţii naturale şi oameni creativi.

La mulţi ani, România!"

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

26 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9443
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3840
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7621
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9238
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.3177

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro