ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI - EDIŢIE SPECIALĂ / CRISTINA PRUNĂ, VICEPREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR:"Istoria ne arată că atunci când ne-am unit, am învins"

I.Ghe.
Ziarul BURSA #Politică / 01 decembrie 2021

Cristina Prună

Cristina Prună

Cristina Prună, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, susţine că de-a lungul istoriei drumul ţării noastre a fost plin de obstacole, dar atunci când cetăţenii s-au unit, ei au învins şi au reuşit să îndeplinească marile obiective naţionale şi să dezvolte toate domeniile de activitate.

"Indiferent de pandemie, cât şi de situaţia politică, 1 decembrie ar trebui să însemne pentru noi toţi un moment de recunoştinţă şi determinare: recunoştinţă pentru toate sacrificiile făcute de predecesorii noştri pentru unirea Transilvaniei cu România şi determinare pentru a continua, fiecare dintre noi, dezvoltarea noastră viitoare ca ţară şi societate. Istoria şi prezentul ne demonstrează că drumul României a fost întotdeauna dificil, plin de obstacole. Au fost zeci de ani de regimuri toxice, şi ani după ani marcaţi de corupţie şi incompetenţă, în care am fost ţinuţi în loc sau chiar am mers înapoi. Însă, tot istoria ne arată că atunci când ne-am unit, am învins. Prezentul politic şi perspectivele anului 2022 sunt departe de a fi îmbucurătoare, însă trebuie să continuăm lupta pentru modernizarea României. Trebuie să realizăm că ne vom putea dezvolta ca societate atunci când lucrurile vor depinde mai mult de noi şi mai puţin de clasa politică. Schimbarea depinde de noi, de dedicarea şi implicarea noastră politică sau în comunitate. Speranţa de mai bine depinde de acţiunea fiecăruia dintre noi. Prin implicarea cât mai multor români s-au scris momentele de succes din istoria ţării noastre şi tot astfel poate fi construit pe mai departe un viitor mai bun al României. În final, aş vrea să le spun «La mulţi ani tuturor românilor din toate colţurile lumii!»", ne-a transmis Cristina Prună.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

26 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9443
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3840
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7621
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9238
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.3177

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro