ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI - EDIŢIE SPECIALĂ / FLORIN ROMAN, MINISTRUL CERCETĂRII, INOVĂRII ŞI DIGITALIZĂRII: "Dezvoltarea ţării nu se poate face decât prin mari investiţii"

G.M.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 1 decembrie 2021

Florin Roman

Florin Roman

Florin Roman, noul ministru al digitalizării, consideră că Ziua Naţională trebuie să fie o sărbătoare a sufletului românesc şi speră că marile investiţii preconizate în următorul deceniu vor contribui la dezvoltarea ţării noastre.

"1 decembrie rămâne Ziua Naţională indiferent de vremurile grele prin care trecem. Sigur, pandemia înseamnă restricţii în organizarea manifestărilor, a paradei militare, a evenimentelor publice de amploare, dar solemnitatea zilei rămâne şi trebuie respectată. Ziua Naţională ar trebui să fie o sărbătoare a sufletului românesc, a patriotismului şi solidarităţii românilor. Ştim că a doua jumătate a anului 2021 a fost una dificilă pentru cetăţeni în condiţiile creşterii inflaţiei şi a preţurilor din energie, dar sperăm ca anul viitor să înceapă sub auspicii mai bune. După pandemie şi criza energetică este nevoie de stabilizare şi consolidare, iar dezvoltarea ţării nu se poate face decât prin mari investiţii. Pentru cei care ar dori să vedem în curând acea Românie Mare de la 1 Decembrie 1918, în care era inclusă şi Basarabia am următorul mesaj: istoria trecutului s-a scris; viitorul nu-l putem anticipa", ne-a declarat Florin Roman.

Comanda carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6576
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2114
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9174
Gram de aur (XAU)Gram de aur347.5083

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb