ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI - EDIŢIE SPECIALĂ / FLORIN ROMAN, MINISTRUL CERCETĂRII, INOVĂRII ŞI DIGITALIZĂRII:"Dezvoltarea ţării nu se poate face decât prin mari investiţii"

G.M.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 01 decembrie 2021

Florin Roman

Florin Roman

Florin Roman, noul ministru al digitalizării, consideră că Ziua Naţională trebuie să fie o sărbătoare a sufletului românesc şi speră că marile investiţii preconizate în următorul deceniu vor contribui la dezvoltarea ţării noastre.

"1 decembrie rămâne Ziua Naţională indiferent de vremurile grele prin care trecem. Sigur, pandemia înseamnă restricţii în organizarea manifestărilor, a paradei militare, a evenimentelor publice de amploare, dar solemnitatea zilei rămâne şi trebuie respectată. Ziua Naţională ar trebui să fie o sărbătoare a sufletului românesc, a patriotismului şi solidarităţii românilor. Ştim că a doua jumătate a anului 2021 a fost una dificilă pentru cetăţeni în condiţiile creşterii inflaţiei şi a preţurilor din energie, dar sperăm ca anul viitor să înceapă sub auspicii mai bune. După pandemie şi criza energetică este nevoie de stabilizare şi consolidare, iar dezvoltarea ţării nu se poate face decât prin mari investiţii. Pentru cei care ar dori să vedem în curând acea Românie Mare de la 1 Decembrie 1918, în care era inclusă şi Basarabia am următorul mesaj: istoria trecutului s-a scris; viitorul nu-l putem anticipa", ne-a declarat Florin Roman.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

21 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9449
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3614
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7821
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9178
Gram de aur (XAU)Gram de aur257.2300

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro