ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI - EDIŢIE SPECIALĂ / FLORIN ROMAN, MINISTRUL CERCETĂRII, INOVĂRII ŞI DIGITALIZĂRII:"Dezvoltarea ţării nu se poate face decât prin mari investiţii"

G.M.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 1 decembrie 2021

Florin Roman

Florin Roman

Florin Roman, noul ministru al digitalizării, consideră că Ziua Naţională trebuie să fie o sărbătoare a sufletului românesc şi speră că marile investiţii preconizate în următorul deceniu vor contribui la dezvoltarea ţării noastre.

"1 decembrie rămâne Ziua Naţională indiferent de vremurile grele prin care trecem. Sigur, pandemia înseamnă restricţii în organizarea manifestărilor, a paradei militare, a evenimentelor publice de amploare, dar solemnitatea zilei rămâne şi trebuie respectată. Ziua Naţională ar trebui să fie o sărbătoare a sufletului românesc, a patriotismului şi solidarităţii românilor. Ştim că a doua jumătate a anului 2021 a fost una dificilă pentru cetăţeni în condiţiile creşterii inflaţiei şi a preţurilor din energie, dar sperăm ca anul viitor să înceapă sub auspicii mai bune. După pandemie şi criza energetică este nevoie de stabilizare şi consolidare, iar dezvoltarea ţării nu se poate face decât prin mari investiţii. Pentru cei care ar dori să vedem în curând acea Românie Mare de la 1 Decembrie 1918, în care era inclusă şi Basarabia am următorul mesaj: istoria trecutului s-a scris; viitorul nu-l putem anticipa", ne-a declarat Florin Roman.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

09 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.9050
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7905
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0290
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8089
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.5907

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro